Acasă Administratie Încep lucrările în şcolile din Piatra-Neamţ

Încep lucrările în şcolile din Piatra-Neamţ

788
0
DISTRIBUIȚI

l la Şcoala nr. 2 şi Şcoala nr. 8 se vor reasfalta terenurile de sport

Joi, 17 august, municipalitatea pietreană a făcut o primă vizită în şcolile pietrene, pentru a stabili împreună cu directorii ce lucrări necesită fiecare unitate în parte înainte de reîntoarcerea elevilor la cursuri. Pentru început au fost vizate şcolile nr.2 şi nr.8.

„Mai sunt ceva mai mult de trei săptămâni până la începerea noului an şcolar, iar şcolile din Piatra Neamţ trebuie să-şi primească elevii în cele mai bune condiţii. Astăzi m-am deplasat la două unităţi de învăţământ din oraş pentru a  stabili ce mai este de făcut pentru confortul şi siguranţa elevilor. Beneficiez de un sprijin important şi din partea colegilor mei consilieri locali li-berali, membri în consiliile de administraţie, implicaţi în asigurarea celor mai bune condiţii pentru desfăşurarea actului educaţional“, a declarat primarul Dragoş Chitic. Pe scurt, edilii anunţă că în perioada imediat următoare se vor realiza lucrări de reasfaltare a terenurilor de sport aferente celor două unităţi de învăţământ, respectiv asfaltarea completă a celui de la Şcoala 2 şi asfaltarea parţială al terenului Şcolii 8.

„Mulţumesc directorilor unităţilor şcolare precum şi cadrelor didactice implicate în această perioadă în acţiunea comună de întreţinere şi modernizare a şcolilor.  Îi asigur pe elevii care învaţă în Piatra-Neamţ că  primul clopoţel al noului an şcolar va găsi unităţile de învăţământ din oraş în condiţii optime“ a mai adăgat Dragoş Chitic. (R. ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here