Acasă Eveniment A intrat cu maşina în gardul restaurantului

A intrat cu maşina în gardul restaurantului

1094
0
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 18 ani şi un bărbat de 50 de ani, ambii din municipiul Roman, au fost răniţi într-un accident petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, când o maşină a intrat în gardul unui restaurant din urbea muşatină. Poliţiştii au stabilit că un localnic se afla la volanul unui autoturism, cu care rula pe strada Dragoş Vodă, spre bulevardul Roman Muşat. El nu i-a acordat prioritate altui şofer, iar acesta din urmă, pentru a evita coliziunea, a virat la dreapta, a lovit tânăra de 18 ani (care mergea pe trotuar), după care a intrat în gardul unui restaurant.

Niciunul din conducătorii auto implicaţi în eveniment nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma impactului, tânăra lovită s-a ales cu gamba stângă fracturată şi o leziune la glezna dreaptă, iar şoferul de 50 de ani a suferit un traumatism la genunchiul drept. Victimele au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Oamenii legii au întocmit un dosar penal şi fac investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt accident a avut loc în ziua de 21 mai, pe DJ 157, în comuna Dochia. Un pietrean de 19 ani conducea o maşină, a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ieşit de pe şosea după care s-a răsturnat. Evenimentul   s-a soldat cu vătămarea unei fete de 18 ani şi a unui băiat de 19 ani, ambii din Mărgineni, pasageri în maşină. Şoferul nu băuse alcool, iar victimele au fost transportate la spital.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here