Acasă Politica Iulian Bulai era să mănânce bătaie la Parlament

Iulian Bulai era să mănânce bătaie la Parlament

1512
0
DISTRIBUIȚI

Tânărul deputat Iulian Bulai, membru al Uniunii Salvaţi România, era să mănânce bătaie pe holurile Parlamentului. Incidentul s-a petrecut ieri, şi i-a avut ca protagonişti, pe lângă alesul nemţean, pe câţiva parlamentari PSD.

Iulian Bulai i-a filmat pe aleşii coaliţiei majoritate în Parlament care au părăsit sala de plen în timp ce preşedintele Klaus Iohannis îşi susţinea discursul. Iritaţi la culme de gestul „lipsit de colegialitate“, o parte dintre parlamentari s-au enervat, l-au apostrofat şi chiar l-au bruscat pe deputatul USR.

„Am fost bruscat de cei din PSD în holul Palatului Parlamentului. Regret acest comportament al colegilor deputaţi. Sper ca cei care au votat ca ei să fie în Parlament, să vadă ce au trimis. E regretabil, lupta mea pentru o administraţie corectă continuă“, a scris Iulian Bulai, după acest incident, pe o reţea de socializare.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Dan Barna, a luat cuvântul în plen şi a solicitat preşedintelui Camerei Deputaţilor să-i cheme la ordine pe cei care nu şi-au putut ţine nervii în frâu.  (Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here