Judecată secretă pentru profesoara care a corupt sexual un seminarist

l ulterior, tânărul s-a sinucis aruncându-se în apa Bistriţei

Ieri, la Judecătoria Piatra-Neamţ s-a desfăşurat primul termen al procesului în care profesoara Crinela Marc este judecată pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor (seminaristul Marius Săndulache). La primul termen s-au prezentat inculpata, soţul acesteia (preotul Iulian Marc), soţii Săndulache (părţi civile) şi avocata angajată de profesoară. Prima înfăţişare s-a desfăşurat cu uşile închise; magistraţii admiţând în acest sens o solicitare a apărătoarei inculpatei, pe motiv de mediatizare excesivă a cazului. De altfel, întregul proces se va ţine tot „la secret“, cel puţin în primă instanţă.

Reamintim că Marius Săndulache, îndrăgostit de profesoara lui, cu care a şi întreţinut relaţii intime o perioadă,

s-a aruncat în apa râului Bistriţa, la începutul acestui an, după ce aceasta i-a cerut insistent să o lase în pace şi a rupt relaţia cu el. Una peste alta, pro-fesoara Marc a născut un copil despre care urmează să se stabilească, în urma unei expertize ADN, dacă a fost conceput cu elevul care şi-a pus capăt vieţii.

(Mihai SAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>