Judeţul Neamţ a rămas fără prefect

Guvernul a decis, în şedinţa de ieri după-amiază, eliberarea Niculinei Dobrilă din funcţia de prefect al judeţului Neamţ. Prin aceeaşi hotărâre de guvern, ea a fost numită în funcţia de inspector guvernamental. Executivul nu a luat încă o decizie privind succesorul ei la conducerea Prefecturii Neamţ. „Sunt înalt funcţionar şi mă supun legii mobilităţii. Atâta timp cât detaşarea este făcută cu respectarea legii funcţionarului public şi având în vedere că există hotărâre de guvern în acest sens, nu pot decât să mă supun. În condiţiile în care, până la publicarea în Monitorul Oficial a acestei hotărâri de guvern nu va fi numit un înlocuitor, voi preda atribuţiile subprefectului“, ne-a declarat prefectul Niculina Dobrilă. O posibilă soluţie pentru conducerea Prefecturii ar putea fi Vlad Angheluţă, cel care a mai îndeplinit această funcţie, tot sub guvern PSD. Niculin Dobrilă a fost prefectul judeţului de la începutul lunii martie 2016. Ea a mai fost inspector guvernamental dar a fost eliberată din funcţie de Victor Ponta, în 2013. A contestat acea decizie în instanţă şi a reuşit să-şi păstreze funcţia. (Rozana ZAHARIA)

Un comentariu la „Judeţul Neamţ a rămas fără prefect

  • aprilie 13, 2017 la 5:26 AM
    Permalink

    Ar fi bine ca judetul sa ramana un an-doi fara prefect. Sa vedem ce se intampla. Daca nu se intampla nimic, inseamna ca ori cu prefect, ori fara prefect-tot aia-i!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>