Acasă Administratie La DSP se pregăteşte fotoliul pentru un nou director

La DSP se pregăteşte fotoliul pentru un nou director

1339
1
DISTRIBUIȚI

Fotoliul de director al Direcţiei de Sănătate Publică, rămas vacant după proaspăta debarcare a dr. Dan Dorin Morenciu, nu va apuca să se răcească. Asta pentru că, aşa cum ne-au precizat surse din cadrul instituţiei, un alt angajat al DSP va fi înscăunat, în curând, director executiv. Este vorba despre inspectorul Anca Brânduşa Movilă, de loc din Târgu-Neamţ, care se află în capul unei liste cu mai multe nume propuse pentru şefie, pe care oficialii Ministerului Sănătăţii au filtra-t-o deja.

Reamintim că, începând cu 10 august, atribuţiile specifice funcţiei publice de conducere director executiv al DSP au fost delegate directorului economic Constantin Oprea. Tot din acea perioadă, dr. Daniela Florina Marcoci, director adjunct al DSP a fost transferată în interesul serviciului la Ministerul Sănătăţii.

Demiterea lui Morenciu şi detaşarea (fără pierderea funcţiei de director adjunct) dr. Marcoci au fost „operate“, aşa cum a explicat, în luna iulie, Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, deoarece DSP nu a reşit să îşi îndeplinească misiunea legală privind acoperirea vaccinală împotriva rujeolei. (M.T.)

1 COMENTARIU

  1. Pai cum altfe, cei doi poli ai capabilitatii sunt Tg. Neamt si Teleorman…..
    Cine stie ,cati secretari si subsecretari si suprasecretari de stat sunt din Teleorman ?
    Unii zic ca 55, altii ca mai multi…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here