La Târgu-Neamţ se vor construi 40 de locuinţe ANL

Agenţia Naţională pentru Locuinţe vine cu veşti bune pentru tinerii din Târgu-Neamţ care nu au o locuinţă. În vara acestui an va începe construcţia a 40 de apartamente noi în oraş, destinate închirierii către persoanele care nu îşi permit să-şi cumpere unul sau să închirieze în condiţiile oferite de piaţa liberă. „Sunt bucuros să vă informez că solicitarea pe care am făcut-o către ANL a fost aprobată şi am obţinut finanţare pentru construirea a 40 de apartamente noi, destinate închirierii. Lucrările de construcţie încep în luna iulie, locaţia fiind strada Unirii din Blebea – zonă pe care în viitor ne dorim să o transformăm într-un cartier modern pentru tinerii căsătoriţi. Continuăm demersurile legale pentru obţinerea finanţării necesare construirii a încă 40 de locuinţe ANL, solicitarea fiind deja depusă la Ministerul Dezvoltării“, a spus primarul Daniel Harpa.

Ultimele repartiţii de locuinţe ANL la Târgu-Neamţ au avut loc în luna februarie a acestui an, când şase familii au primit apartamente în blocurile construite pe străzile Ştefan cel Mare şi 22 Decembrie.

(Roxana ZAHARIA)

Un comentariu la „La Târgu-Neamţ se vor construi 40 de locuinţe ANL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>