Acasă Eveniment La un pas de moarte

La un pas de moarte

663
0
DISTRIBUIȚI

Viteza excesivă a dus la producerea unui accident, în noaptea de 16 spre 17 septembrie; eveniment în care au fost implicaţi doi tineri şi care, doar printr-o mi-nune, nu s-a soldat cu pierderi de vieţi omeneşti. Accidentul a avut loc pe la ora 1, în comuna Borleşti.

Din primele cercetări a reieşit că un sătean în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat NT-07-NZV, avea ca pasager un amic din localitate şi rula cu viteză foarte mare. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autovehiculul a intrat într-un parapet de pe marginea drumului, pe care l-a rupt. Impactul a fost deosebit de violent, iar maşina a fost avariată în proporţie de 70%. Cei doi tineri din vehicul au ieşit întregi dintre fiarele contorsio-nate, alegându-se doar cu câteva vânătăi şi o sperietură. La locul incidentului au intervenit şi pompierii de la descarcerare, care au luat măsuri pentru prevenirea apariţiei unui incendiu.

Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi, cum nicio persoană nu a fost rănită, s-a luat doar măsura sancţionării conducătorului auto vitezoman.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here