Laurenţiu DULAMĂ, candidat pentru Camera Deputaţilor: „Partidul Mişcarea Populară susţine pensii decente pentru români, nu pensii speciale“

Unul dintre motivele pentru care am intrat în această cursă electorală este că Partidul Mişcarea Populară  se opune acordării tuturor pensiilor speciale, aşa cum au fost ele votate, în dispreţul oricăror reguli ecomonice şi a bunului simţ.

Nu este normal ca unii să beneficieze de pensii speciale numai pentru simplul fapt că au avut posibilitatea să le voteze, că au avut pâinea şi cuţitul în mână.

Din Parlamentul României, vom lupta pentru abrogarea lor. Vom promova legi care să vină în sprijinul tuturor pensiona-rilor, nu numai pentru unii privilegiaţi, care mai au şi tupeul să vină şi să ceară voturi.

Tupeul lor este la fel de mare atunci când vorbesc despre schimbarea clasei politice. Priviţi pe liste şi veţi vedea că nu se schimbă nimic. La ei, primele locuri sunt ocupate de cine trebuie, în niciun caz de oameni noi. Iar alături de ei, vin prietenii şefului de partid, sponsorii şefului de partid, care consolidează grupurile de interese deja formate. Practic, nu se schimbă nimic semnificativ.

Partidul Mişcarea Populară este singurul partid care are deplină libertate de mişcare, care nu trebuie să dea socoteală pentru ce face decât propriilor membri şi poporului român.

Noi chiar gândim româneşte şi nu avem nevoie de îndrăzneală să facem asta!

 

Votează PMP!

Votează Mărul! Poziţia nr. 8 pe buletinul de vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>