Acasă Social Liberalii au adunat gunoaie de pe Cozla

Liberalii au adunat gunoaie de pe Cozla

905
2
DISTRIBUIȚI

Membrii organizaţiei municipale a PNL s-au implicat, la sfârşitul săptămânii trecute, în campania de ecologizare „Piatra curată“. Echipaţi cu toate cele necesare, aceştia au descins pe dealul Cozla şi au cules toate deşeurile aruncate la întâmplare de cetăţenii certaţi cu spiritul civic.

„Acţiunea de ecologizare desfăşurată pe dealul Cozla s-a dorit a fi şi un semnal de alarmă asupra riscurilor la care este expusă natura şi mediul înconjurător atunci când nu sunt respectate de către oameni. Mulţumim pentru implicare şi tinerilor de la Clubul «Kaminari-Ceahlăul», precum şi copiilor de la Asociaţia Culturală «Gogu-Craiu», care ni s-au alăturat“, a spus Dragoş Chitic, preşedintele PNL Piatra-Neamţ.

(Roxana ZAHARIA)

2 COMENTARII

  1. Bravo, respect pentru cei care au grija de mediul inconjurator si pastreaza curetenia. Felicitari celor implicati si sa speram ca exemplul lor va fi urmat si de altii.

    Din pacate, domnul din poza, cel cu pantofi si camasa, pateaza oarecum imaginea de ansamblu si e jenant faptul ca nu-si da seama ca se vede de la o posta ca a venit la poza si nu la strans gunoaie. Apropos, e greu sacu’ dom’ primar ?

    Din nou, jos palaria si felicitari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here