Acasă Economic Lovite pe „zebră“

Lovite pe „zebră“

1092
0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost accidentată de un concitadin, cu maşina, în după-amiaza de 23 aprilie, la ora 16, în timp ce traversa strada regulamentar. Evenimentul s-a petrecut la o trecere pentru pietoni din cartierul Precista al urbei de sub Pietricica (lângă mallul Shopping City). La volanul vehiculului se afla un bărbat de 36 de ani, care nu a acordat prioritate. Poliţiştii, care au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, i-au întocmit acestuia un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital.

Tot luni după-amiază, un alt accident s-a petrecut în satul Cotul Vameş (al comunei Horia), vizavi de Şcoala Gimnazială „Carmen Sylva“. Acolo, o adolescentă de 14 ani, din localitate, traversa regulamentar DJ 207C, pe „zebră“, când un şofer a    izbit-o cu maşina. După impact, conducătorul auto (un sucevean de 65 de ani) a fugit. Bărbatul (care nu consumase alcool) a fost identificat de oamenii legii la Valea Ursului şi este cercetat penal. Minora rănită s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi avea leziuni la mână şi la picior, pe partea stângă a corpului, de la impactul cu asfaltul. Ea a fost transportată la Spitalul Muni-cipal de Urgenţă Roman. În aceeaşi după-amiază de 23 aprilie, poliţiştii pietreni au intervenit la alt accident produs pe bulevardul Republicii. Din primele cercetări, s-a stabilit că o roznoveancă de 59 de ani a dat cu maşina peste un biclist pietrean de 37 de ani, care se deplasa pe o trecere pentru pietoni. Niciunul din participanţii la trafic implicaţi în eveniment nu băuse.

Păstrând linia rutieră, agenţii bicăjeni au prins, pe DN 15, un şofer de 49 de ani, din Pângăraţi, aflat sub influenţa alcoolului. De asemenea, poliţiştii pietreni au identificat un concitadin de 32 de ani beat la volan, pe strada Piaţa Ştefan cel Mare. Şoferii au fost conduşi la spital unde li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here