Acasă Administratie Lovitură grea pentru primarul Dragoş Chitic Bogdan Puşcaşu a rămas fără funcţie

Lovitură grea pentru primarul Dragoş Chitic Bogdan Puşcaşu a rămas fără funcţie

2007
3
DISTRIBUIȚI

l consilierii PSD-ALDE-PMP au şters din organigramă funcţia de city-manager al municipiului Piatra-Neamţ

Decizie neaşteptată în Consiliul Local Piatra-Neamţ, după o propunere făcută de consilierul PSD Victor Marghidan. În cadrul şedinţei ordinare din 30 martie acesta a venit cu ideea ca postul ocupat de city-ma-nagerul Bogdan Puşcaşu să fie desfiinţat din organigrama primăriei, lucru care s-a şi întâmplat în urma votului dat de majoritate. Administratorul public al municipiului nu a fost singura „victimă“ a grupului majoritar: trei consilieri personali ai primarului Dragoş Chitic au rămas, de asemenea, fără funcţii.

Bogdan Puşcaşu deţine postul de administrator pu-blic al municipiului Piatra-Neamţ din anul 2009 şi până acum nimeni nu „i-a purtat de grijă“, dar iată că, până la urmă, nimic nu e imposibil.

(Roxana ZAHARIA)

3 COMENTARII

  1. acest individ nu poate termina asa.ar fi prea simplu si am scapa din mana inca un individ care a jefuit banul public fara a da socoteala.si la bcr a incurcat trburile tot la fel si la salvat pynalty prin promovare.de aceea stefan este linistit privind jefuirea banilor publici la p.neamt fiindca toate documentele sunt semnate de acest puscasu.de aceea trebuie verificat ce lasa in urma lui marele economist puscasu.poate asa va deveni si el mai pamantean.cu chitic viata ia fost dulce si nimeni nu la intrebat care este obiectul muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here