Acasă Sport Lupte greco-romane: Antrenamente comune cu CSŞ Bacău înaintea vacanţei scurte

Lupte greco-romane: Antrenamente comune cu CSŞ Bacău înaintea vacanţei scurte

698
0
DISTRIBUIȚI

Luptătorii de greco-romane legitimaţi în curtea grupării pietrene CS Ceahlăul au cam uitat de vacanţă pe durata pauzei competiţionale. 20-30 decembrie 2017 a fost perioada în care sportivii coordonaţi de antrenorul Ion Purcariu au desfăşurat antrenamente comune, în propria lor sală de pregătire. Ca parteneri ai luptătorilor noştri pe durata sparring-urilor respective au fost cei 14 copii de la CSŞ Bacău. Aceştia au venit la Piatra-Neamţ într-un stagiu de pregătire fizică şi specifică, la finalul anului trecut. Cadeţii, dar şi copiii au fost luptătorii participanţi la acţiunea din finalul sezonului 2017. Reprezentanţii clubului gazdă i-au avut la antrenamente pe toţi sportivii interesaţi de obţinerea rezultatelor fruntaşe şi îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru noul an.

Maxim şi Potoschi sunt aşteptaţi la pregătire la Centrul Olimpic

„Treizeci au fost de toţi, doar ai noştri, începând cu cei mai mici ca vârstă şi terminând cu Potoschi, Maxim, Ţigănaşu luptători care deja au crescut ca valoare şi în categoria de vârstă“, spunea antrenorul Ion Purcariu. De luni, 8 ianuarie, Daniel Potoschi şi Codrin Maxim vor pleca într-o nouă perioadă de pregătire cu ceilaţi colegi din cadrul Centrului Olimpic de juniori (17-20 de ani). Cantonamentul respectiv se va desfăşura mai întâi la Poiana Braşov, iar mai apoi în sala de la Bacău.

Ceilalţi luptători de greco-romane rămaşi acasă la Piatra-Neamţ îşi vor continua programul antrenamentelor, cu reacomodare şi etapa acumulărilor fizice, până la momentul reluării cursurilor şcolare.

Abia în martie va fi prima competiţie oficială

Elevii antrenaţi de Ion Purcariu şi Mircea Covătaru au anunţată prima competiţie oficială a sezonului nou în perioada 9-11 martie. Până atunci, luptătorii CS Ceahlăul vor răspunde invitaţiilor de participare la turneele pregătitoare din zonele apropiate.

Pentru sezonul 2018, Codrin Maxim şi Daniel Potoschi au ca obiectiv obţinerea de noi medalii la categoria juniorilor, asemeni anului trecut. Cei doi, împreună cu Dragoş Cîmpanu ne vor reprezenta inclusiv în cadrul Campionatului Naţional indvidual de seniori. „Întrucât s-au schimbat multe dintre categoriile de greutate, putem face o surpriză şi să ne întoarcem medaliaţi“, anticipează antrenorul Ion Purcariu.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here