Acasă Eveniment Măcelarul Buliga are discernământ scăzut

Măcelarul Buliga are discernământ scăzut

1001
0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, care în luna martie şi-a ucis soţia şi cei doi copii, înjunghiindu-i în timp ce dormeau, a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, se arată în rezultatul unei expertize psihiatrice care i-a fost făcută acestuia. Procurorii spun că Florin Buliga va răspunde penal pentru faptele sale şi va fi internat pentru tratament medical într-un spital penitenciar. Magistraţii aşteaptă şi rezultatele analizelor toxicologice pentru a se vedea dacă se afla sub influenţa substanţelor interzise în momentul comiterii crimelor.

Părinţii pietrencei Monica Buliga, soţia criminalului de la Braşov, sora femeii ucise dar şi un verişor al victimei au anunţat autorităţile judiciare că se vor constitui părţi civile în procesul care urmează să înceapă. În acest sens, ei au depus la dosar un document în care cer două milioane de euro daune morale de la autorul triplului asasinat.

Reamintim că, în noaptea de 26 spre 27 martie, Florin Buliga s-a predat la Poliţie anunţând că şi-a ucis nevasta şi cei doi copii – un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here