Acasă Eveniment Mamă şi fiică lovite pe trecerea pentru pietoni

Mamă şi fiică lovite pe trecerea pentru pietoni

1438
0
DISTRIBUIȚI

Două femei, mamă şi fiică, au fost lovite de un autoturism Opel Zafira (înmatriculat NT-06-YTS), sâmbătă seara (15 iulie), pe trecerea pentru pietoni din faţa Bisericii „Naşterea Domnului“, situată în cartierul Precista, al municipiului Piatra-Neamţ.

Potrivit martorilor, victimele (una în vârstă de 60 de ani) traversau regulamentar bulevardul Decebal, când au fost izbite în plin de autovehiculul care circula către Bicaz la volanul acestuia aflându-se o femeie. Şoferiţa le-a spus oamenilor legii că a fost orbită de soare şi de aceea nu le-a văzut pe cele două femei. Totodată, vizibilitatea i-a fost obturată şi de maşinile parcate neregulamentar, chiar lângă „zebră“. Din impact, cele două femei s-au ales cu mai multe leziuni la nivelul picioarelor.

La faţa locului au intervenit atât poliţiştii cât şi două echipaje SMURD, care le-au preluat pe cele două victime şi le-au transportat la spital. Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar acum este cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mulţi dintre cei care au văzut accidentul au aruncat vina şi asupra poliţiştilor locali care nu iau măsuri de sancţionare a şoferilor care-şi parchează maşinile neregulamentar, lângă trecerea pentru pietoni, ori chiar pe aceasta, limitând atât vizibilitatea pietonilor cât şi pe cea a conducătorilor auto.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here