Maşină răsturnată în Precista

Neatenţia în conducere a dus la producerea unui accident rutier, ieri după-amiază, la ora 14.30, pe bulevardul Decebal, în apropierea staţiei de troleibuz din cartierul Precista (la Biserica Nouă) al municipiului Piatra-Neamţ.

Conform martorilor, două autoturisme (o camionetă încărcată cu borduri şi o Dacia) s-au ciocnit, din cauza neacordării de prioritate, iar cel de fabricaţie românească, condus de un localnic, s-a răsturnat pe cupolă, pe sensul de mers către Bicaz, lovind şi un Opel parcat în apropierea intersecţiei.

La locul evenimentului au intervenit echipajele de la Descarcerare ale Pompierilor, ambulanţa SMURD, precum şi poliţiştii care au făcut măsurători şi au dirijat circulaţia pe două benzi. Impactul s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate, cine a fost vinovat de producerea evenimentului rutier, precum şi dacă s-a săvârşit vreo infracţiune. (Mihai SAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>