Acasă Eveniment Maşină vandalizată

Maşină vandalizată

1441
0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Jeleriu, un bărbat din satul Cotul Vameş (al comunei Horia), s-a trezit cu maşina (Seat) vandalizată, în seara de 10 iulie. Omul parcase vehiculul pe domeniul public, în faţa gardului unui vecin şi plecase pentru vreo zece minute. Când a revenit, maşina îi era stropită cu un lichid negru, iar pe parbriz îi fuseseră aruncate excremete de animal. De asemenea, parbrizul era şi crăpat.

Proprietarul a anunţat poliţiştii, iar oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru distrugere, urmând să-l identifice pe autorul faptei.

Sătenii spun că maşina a fost distrusă de vecinul în faţa casei căruia parcase Jeleriu, mai ales că gardul şi mai multe plante sunt pătate cu acelaşi tip de lichid ca cel de pe maşină, indicând direcţia din care au fost aruncate substanţele. Totodată, individul suspectat că ar fi comis fapta a avut mai multe certuri şi cu alţi şoferi care-i parcau în faţa locuinţei, iar pentru a-i împiedica a pus mai multe pietroaie pe domeniul pu-blic. Autorităţile i-au explicat că nu are voie să facă asta, însă el continuă.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here