Acasă Eveniment Maşini răsturnate

Maşini răsturnate

960
0
DISTRIBUIȚI

Viteza exagerată a dus la producerea a două accidente, la sfârşitul săptămânii trecute, evenimentele soldându-se cu rănirea mai multor persoane din maşinile care s-au răsturnat.

Primul accident a avut loc în seara de 4 august, pe la ora 22.30, în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Pângăraţi, conducea prin sat un BMW (înmatriculat NT-88-TZG), iar în maşină se mai aflau doi prieteni ai acestuia, de 31 şi 32 de ani. la un moment dat şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a intrat în gardul unei case după care s-a răsturnat pe cupolă.

Toţi cei trei tineri s-au ales cu mai multe traumatisme, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de urgenţă Piatra-Neamţ. Medicii le-au recoltat probe biologice pentru a stabili dacă se aflau doar sub influenţa alcoolului sau şi a altor substanţe, având în vedere că aveau un comportament ciudat.

Sâmbătă dimineaţa (5 august) alt accident s-a petrecut la Girov, unde un autoturism s-a răsturnat. Din fericire, ocupanţii au reuşit să iasă singuri din maşină, fără a suferi leziuni grave.  Oamenii legii au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here