Maşini răsturnate

Viteza exagerată a dus la producerea a două accidente, la sfârşitul săptămânii trecute, evenimentele soldându-se cu rănirea mai multor persoane din maşinile care s-au răsturnat.

Primul accident a avut loc în seara de 4 august, pe la ora 22.30, în următoarele împrejurări stabilite de poliţişti. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Pângăraţi, conducea prin sat un BMW (înmatriculat NT-88-TZG), iar în maşină se mai aflau doi prieteni ai acestuia, de 31 şi 32 de ani. la un moment dat şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a intrat în gardul unei case după care s-a răsturnat pe cupolă.

Toţi cei trei tineri s-au ales cu mai multe traumatisme, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de urgenţă Piatra-Neamţ. Medicii le-au recoltat probe biologice pentru a stabili dacă se aflau doar sub influenţa alcoolului sau şi a altor substanţe, având în vedere că aveau un comportament ciudat.

Sâmbătă dimineaţa (5 august) alt accident s-a petrecut la Girov, unde un autoturism s-a răsturnat. Din fericire, ocupanţii au reuşit să iasă singuri din maşină, fără a suferi leziuni grave.  Oamenii legii au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

(Mihai SAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>