Acasă Eveniment Maşini vandalizate în Dărmăneşti

Maşini vandalizate în Dărmăneşti

812
0
DISTRIBUIȚI

Proprietarii mai multor autoturisme parcate pe strada Nicu Albu, în cartierul Dărmăneşti (al municipiului Piatra-Neamţ), s-au trezit cu maşinile avariate, în noaptea de 17 spre 18 mai. Potrivit păgubiţilor, vehiculele ar fi fost zgâriate şi lovite cu topoarele de doi ţigani, care s-au aciuat în zona  Dacia Service şi care, seara, după ce se îmbată în staţia de la „Tic-Tac“, fac tot felul de pro-bleme în drum spre casă. Oamenii se mai plâng că aceiaşi ţigani au distrus, în urmă cu câteva săptămâni, alte maşini în zona supermarketului Kaufland.

„Vă scriu în legătură cu un caz din această noapte de pe strada Nicu Albu. Doi tineri romi au vandalizat cu un topor maşinile de pe această stradă. Nu e prima dată când romii care stau ilegal după Dacia Service în marginea pădurii creeaza probleme locuitorilor. Am înţeles că în urmă cu trei – patru săptămâni, fiind în stare de ebrietate, au mai distrus cu căruţa cinci maşini în zona Kaufland. Ne punem speranţa în presă, pentru că autorităţile şi Poliţia nu fac nimic“, a spus unul din cei cărora i-a fost vandalizată maşina.

Oamenii legii i-au îndemnat pe păgubiţi să facă plângeri pentru distrugere, pentru a putea demara procedurile în vederea identificării făptaşilor. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here