Microbuz izbit în gard

l două persoane au fost rănite

În drum spre Anglia, un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat ca şofer al unei firme din oraşul Târgu-Neamţ care face transport internaţional de persoane, a provocat un accident rutier, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, la ieşirea din municipiul Piatra-Neamţ. Evenimentul s-a petrecut în condiţiile în care conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul conducea un Mercedes Sprinter (înmatriculat NT-91-COT), având trei pasageri. El se îndrepta spre Târgu-Neamţ, de unde trebuia să se îmbarce alţi oameni care urmau să ajungă în Anglia. La ora 2, ajuns în intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 şi drumul spre pădurea Balaur, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, a „tăiat“ o curbă la stânga şi a intrat cu maşina prin gardul de piatră al unei case, ajungând în curtea proprietarului.

În urma impactului, doi dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a leziunilor suferite.

Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, diagnosticat cu traumatisme cranio-cerebrale şi faciale alături de alt bărbat de 50 de ani care s-a ales cu umărul drept fracturat. Victimele au fost preluate cu ambulanţa şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru condu-cere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, ca urmare a acestei „isprăvi“, el îşi va pierde şi locul de muncă.

(Mihai SAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>