Acasă Sport Minifotbal – Trofeul „Moş Nicolae-Cupa Sărbătorilor de Iarnă“, Gheorgheni, ediţia a VII-a:...

Minifotbal – Trofeul „Moş Nicolae-Cupa Sărbătorilor de Iarnă“, Gheorgheni, ediţia a VII-a: Hăşmaşul Mare, echipă câştigătoare pentru a patra oară

1046
2
DISTRIBUIȚI

În marea ei majoritate formată din jucători pietreni, echipa de minifotbal Hăşmaşul Mare a câştigat, luni 4 decembrie 2017, pentru a patra oară consecutiv, trofeul „Moş Nicolae-Cupa Sărbătorilor de Iarnă“. În cea de-a şaptea ei ediţie, competiţia s-a desfăşurat la Gheorgheni, în Sala de sport „Basilides Tibor“.

Evenimentul a reunit la start opt echipe, împărţite în două grupe şi prove-nite din Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni (două formaţii), Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc şi încă o echipă din judeţul Covasna. În faza grupei, reprezentanţii noştri s-au impus cu scorul de 6-1 în dauna celor de la Odorheiu Secuiesc şi cu 3-1 în faţa uneia dintre reprezentantele oraşului Gheorgheni. În semifinale, formaţia Hăşmaşul Mare a trecut cu scorul de 3-0 de cealaltă grupare din                        Gheorgheni, iar în ultimul act a fost rândul celei  de-a treia echipe harghitene să se recunoască învinsă. Surprinzător, în finala turneului de luni, pietrenii au fost conduşi cu scorul de 2-1 la pauză.

Învingătorii au jucat în formula: Ma-rius Ursu (portarul bodeştenilor, lideri în seria campionatului Ligii a V-a nemţene de fotbal), Cătălin Doroftei, Bogdan Găucan, Vlad Panţâru, Alex Apostoae, Ştefan Gârlă, Florin Bălăjel, Andrei Braiş. Pentru reuşita lor, cei de la Hăşmaşul Mare au fost răsplătiţi de organizatori cu medalii, diplome şi trofeul mult dorit.

(Ciprian AVĂDANEI)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here