Acasă Administratie Ministrul Apelor, „cufundat“ în marea de gunoaie

Ministrul Apelor, „cufundat“ în marea de gunoaie

1384
0
DISTRIBUIȚI

Aşa cum anunţa încă de la începutul săptămânii, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a venit în judeţul nostru pentru a supraveghea personal operaţiunea de igienizare a lacului Izvoru Muntelui. În ideea de a arăta, pesemne, că munca de jos nu-i o ruşine pentru un înalt demnitar, ministrul şi-a luat la purtător cizmele de cauciuc, fotograful de serviciu şi o parte a mass-media locală şi a pus mâna la treabă alături de voluntarii implicaţi în acţiunea de ecologizare.

Din peisaj nu putea lipsi preşedintele Consiliului Judeţean Ionel Arsene; la fel de corespunzător echipat, acesta a fost surprins în câteva ipostaze în care rar ne e dat să-l vedem: fie pescuind PET-uri şi crengi din apă, fie luptându-se cu butuci şi rădăcini de copaci, fie dând mâna cu ceilalţi participanţi în semn de mulţumire pentru mobilizare. (De precizat e faptul că în fotografii nu se pot distinge broboanele de sudoare, din cauză că ploua).

„Am reuşit, cu ajutorul Ministrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, să mobilizez toate instituţiile cu atribuţii în acest sens şi să demarăm o amplă acţiune de ecologizare a lacului, după ce luciul de apă a fost afectat puternic de poluare în urma inundaţiilor.

Le mulţumesc reprezen-tanţilor de la Administraţia Naţională «Apele Române», celor de la RNP Romsilva, Hidroelectrica SA, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, reprezentanţi ai Jandarmeriei care au răspuns rugăminţii mele şi de luni încoace contribuie cu utilaje şi voluntari la această activitate. Am încredere că mobilizarea din aceste zile nu este un eveniment izolat şi după această experienţă vom reuşi ca împreună să identificăm soluţii care să rezolve pe fond această problemă“, a spus la final Ionel Arsene.

(R.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here