Acasă Economic Niciun potenţial câştigător la Loteria Fiscului

Niciun potenţial câştigător la Loteria Fiscului

324
0
DISTRIBUIȚI

Ultima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, cea din 22 octombrie, când a fost desemnat ca fiind câştigător bonul cu valoare de 569 de lei emis pe 15 septembrie, nu a adus niciun câştigător din Neamţ, cel puţin până acum. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice, precum şi unităţile teritoriale nu au înregistrat nicio cerere de revendicare a premiilor. Totuşi, până la expirarea termenului de revendicare, în data de 21 noiembrie, cei care vor găsi, în tot acest timp, bonul norocos sunt aşteptaţi la Fisc pentru a depunere cereri, la care să ataşeze bonurile fiscale în original şi copii după cărţile de identitate.

Valoarea mare a bonului desemnat câştigător ar putea face şi din această extragere una cu ghinion pentru toţi acei cetăţeni care păstrează bonurile fiscale. La fel ca şi ediţiile precedente, în care niciun cetăţean din judeţ nu a deţinut bonurile care i-ar fi putut face mai bogaţi cu 10.000 de lei.

La extragerea din septembrie, bonul de 879 de lei emis pe 19 august nu a avut niciun câştigător din Neamţ, la fel ca şi cea din august, când a fost declarat câştigător bonul cu valoarea de 878 de lei emis pe 22 iulie.  (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here