Acasă Administratie Noul subprefect a fost învestit

Noul subprefect a fost învestit

972
0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Doru Ungureanu, recent numit de Guvern în funcţia de subprefect al judeţului, a fost învestit în funcţie vineri, 13 aprilie, în prezenţa secretarului de stat Mihai Dan Chirică din Mi-nisterul Afacerilor Interne. La ceremonia de învestire a luat parte şi prefectul Daniela Soroceanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Ion Asaftei, şefii instituţiilor deconcentrate, dar şi Iulian Jugan – subprefectul proaspăt demis.

Pe lângă tradiţionalele mesaje de mulţumiri şi felicitări, cei prezenţi i-au urat succes lui Doru Ungureanu în noua postură, prefectul Daniela Soroceanu subliniind că este convinsă că vor face o echipă bună, ce va duce la îndeplinire sarnicile care îi revin odată cu numirea în funcţie.

Amintim că subprefectul proaspăt uns nu este un personaj foarte cunoscut în spaţiul public, provine de pe filiera ALDE şi până la numire a fost angajat al Direcţiei Sanitar Veterinare.

Revenind la Iulian Jugan, acesta se va întoarce la şefia Agenţiei pentru Protecţia Mediului, după un mandat la Prefectură pe care l-a exercitat din 26 octombrie 2016 până în prezent, „rezistând“ eroic pe funcţie deşi în acest interval s-au schimbat patru guverne – Cioloş, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă.

(Roxana CHIRILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here