Acasă Economic Pârjol la Văratec

Pârjol la Văratec

1021
0
DISTRIBUIȚI

Din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, în dimineaţa de 22 aprilie (pe la ora 5) a izbucnit un puternic incendiu la o locuinţă particulară din satul Văratec (al comunei Agapia). La locul evenimentului s-au deplasat un ofiţer şi 15 subofiţeri cu patru autospeciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Neamţ.

Când şi-a văzut casa în flăcări, proprietarul a suferit un atac de panică şi a fost transportat la spital de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Au ars acoperişul locuinţei particulare pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, construit din astereală lemn şi învelitoare de şindrilă, plus mai multe bunuri materiale din interior (aparate electrocasnice, mobilier, articole de vestimentaţie, motoutilaje, documentele personale ale membrilor familiei, sume de bani), un garaj construit din pereţi de lemn şi acoperiş de şindrilă pe 60 mp, un adăpost pentru păsări cu 38 de găini, circa 10 metri cubi  de lemn de foc şi un adăpost în care erau aproape 300 de kilograme de furaje“, a deta-liat sublocotenentul Adrian Rotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here