Acasă Administratie Pe banii clienţilor ApaServ, Risipă şi indiferenţă

Pe banii clienţilor ApaServ, Risipă şi indiferenţă

223
0
DISTRIBUIȚI

l o conductă spartă plăteşte tribut apelor Cuejdiului de mai bine de o săptămână

De mai bine de o săptămână, o conductă care trece pe deasupra râului Cuejdi (în zona Staro) a cedat presiunii apei,  s-a spart şi apa curge din ea şiroaie, zi şi noapte, fără să pară că deranjează pe cineva. Problema a fost semnalată de mai mulţi pietreni care locu-iesc în apropiere; pe bună dreptate, aceştia vorbesc despre pierderi pe care cetăţenii trebuie să le plătească din buzunarul propriu, fără ca nimeni să intervină.

„De zece zile e spartă o ţeavă de sub podul din zona Staro şi nu se oboseşte nimeni să vină să facă ceva; decât să facă ceva simplu şi comod: apa curge, noi scumpim“, se plânge un cetăţean. Un altul spune că a sesizat problema inclusiv la Consiliul Judeţean, instituţie în subordinea căreia este Compania ApaServ, însă până acum – nimic. Faptul că întreaga reţea de conducte din judeţ e veche de mai bine de 30 de ani şi cedează frecvent nu mai este o noutate, însă aceasta nu ar trebui să fie o scuză pentru întârzierea reparaţiilor.

Totuşi, o explicaţie există: lucrările au fost amânate pentru ziua de sâmbătă, 7 octombrie, tocmai pentru că sunt mai dificil de realizat. „Înţelegem îngrijorarea cetăţenilor, dar pierderile nu sunt chiar aşa de mari. Acolo avem nevoie de o schelă specială deoarece ţeava e amplasată chiar sub pod, la înălţime. Nu vrem să punem în pericol angajaţii, care trebuie să lucreze în condiţii de siguranţă. Până la sfârşitul săptămânii problema va fi remediată“, a precizat directorul tehnic al companiei, Ioan Păcală.

(Roxana CHIRILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here