Acasă Administratie Pe ce străzi mai asfaltează Publiserv?

Pe ce străzi mai asfaltează Publiserv?

1033
0
DISTRIBUIȚI

Ieri, primarul municipiului Piatra-Neamţ a ieşit din nou pe teren pentru a verifica stadiul de realizare a asfaltărilor din oraş şi pentru a identifica străzile pe care este nevoie să se intervină în continuare. Potrivit autorităţilor, în acestă perioadă se execută lucrări de modernizare pe străzile Lacului, Ion Păun Pincio şi Bulevardul Decebal şi se realizează reparaţii cu asfalt pe străzile Dumbravei, Rodnei, Cuiejdi şi Ion Ionescu de la Brad. În acelaşi timp, o echipă specializată lucrează la aducerea căminelor reţelelor de utilităţi la cota străzii, iar o altă echipă se ocupă de finalizarea refacerii marcajelor rutiere şi a trecerilor pentru pietoni.

„Astăzi am stabilit câteva lucrări care se vor executa în perioada imediat următoare: reparaţii capitale pe Centura oraşului – tronsonul situat între gară şi pasajul denivelat din cartierul 1 Mai, acolo unde asfaltul este afectat. Se vor realiza reparaţii în cartierul Dărmăneşti pe străzile Hangului, Audia, Poiana Teiului şi Bulevardul Dacia în zona blocului Aurora. Am solicitat societăţii Publiserv să intervină mai prompt în zonele care necesită reparaţie urgentă şi să-şi îmbunătăţească vizibil calitatea lucrărilor. Le-am mai solicitat să se organizeze, dacă va fi necesar, pentru lucrări pe parcursul nopţii, cât şi la sfârşitul săptămânii, în week-end“ a precizat primarul Chitic.

Pentru acest an Primăria Piatra-Neamţ şi-a propus să realizeze reparaţii capitale pe cel puţin 12 km de străzi din oraş şi lucrări de modernizare a străzilor pietruite pentru 6 km.

„Îmi doresc un oraş bine întreţinut, care să asigure un confort sporit participanţilor la trafic. În paralel cu lucrările de reparaţii şi modernizare ale străzilor implementăm o serie de măsuri care să ducă la fluidizarea traficului şi creşterea siguranţei rutiere. Semafoarele cu buton, vopsirea în roşu a trecerilor pentru pietoni, sensurile giratorii şi separatoarele de sens reprezintă doar câteva dintre soluţiile rutiere implementate în această perioadă“ a completat edilul. (R. ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here