Pompierii le-au dus apă localnicilor din Văleni II

Militarii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) „Petrodava“ au distribuit, joi (20 iulie), două tone de apă potabilă, locuitorilor din cartierul Văleni II al municipiul Piatra-Neamţ. Pentru misiune a fost utilizat un autocamion de intervenţie încadrat cu doi pompieri militari.

Transportul de apă în această zonă a fost necesar întrucât mare parte din localnici sunt debranşaţi de la reţeaua de furnizare a apei, din cauza datoriilor acumulate.

În altă ordine de idei, tot joi, la ora 19.20, IJSU a fost solicitat să intervină pentru îndepărtarea unui arbore aflat în pericol să cadă într-o parcare de pe Aleea Plaiului (cartierul Mărăţei, al urbei de sub Pietricica). La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri cu o autospecială de capacitate medie, care au tăiat copacul cu un motofierăstrău.

(Mihai SAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>