Acasă Administratie Primăria Piatra-Neamţ vă invită în Ştrandul Tineretului !

Primăria Piatra-Neamţ vă invită în Ştrandul Tineretului !

1300
1
DISTRIBUIȚI

Începând cu acest sezon ştrandul din Piatra-Neamţ este administrat de Primăria Municipiului Piatra-Neamţ. Accesul pietonal în ştrand este gratuit, iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50%,  iar copii cu vârsta între 0-5 ani au gratuitate.

Programul de funcţionare al zonei de plajă şi bazine este zilnic între orele 10-19. A fost achiziţionat un robot modern pentru curăţarea bazinelor astfel încât persoanele care accesează bazinele să beneficieze de cele mai bune condiţii. Tarifele au rămas nemodificate faţă de anul trecut.

Vă invităm Peste Vale, în ştrandul din Piatra-Neamţ să vă relaxaţi, să vă petreceţi timpul liber şi să vă distraţi într-o zonă de agrement publică situată într-un cadru natural deosebit, administrată începând cu acest an prin personal propriu de către Primăria Piatra-Neamţ.

Dragoş Chitic: “În cele două luni şi jumătate de la preluarea bazei de agrement am pregătit ştrandul astfel încât să arătam că poate fi administrat mai bine decât până acum. Am realizat în această perioadă lucrări de investiţii şi întreţinere care fac ca astăzi ştrandul să arate mai bine decât în trecut. Amenajările peisagistice, întreţinerea spaţiilor verzi şi plantările de arbori, reparaţia mobilierului, moder-nizarea locurilor de joacă şi a terenurilor sportive, reparaţii în zona bazinelor şi a echipamentelor aferente, modernizarea zonei de plajă, reabilitarea zonei de grătare, reparaţii ale aleilor pietonale şi ale căilor de circulaţie auto sunt câteva dintre lucrările executate de la preluarea  ştrandului  până în prezent. Nu ne vom opri aici, prin personalul propriu şi societăţile specializate ale Consiliului Local vom asigura  întreţinerea, iar lucrările de modernizare vor continua şi în perioada următoare. Îmi doresc să creştem atractivitatea ştrandului, astfel încât tot mai mulţi pietreni să se bucure de această bază de agrement.”

Primăria Piatra-Neamţ şi-a propus pentru perioada următoare realizarea unor lucrări de modernizare a zonei VIP, a skateparcului, realizarea unui parteneriat cu o asociaţie de profil pentru valorificarea zonei de paintball, achiziţia de şez-longuri, înlocuirea gazonului de la terenurile de fotbal, înlocuirea sistemului de iluminat cu echipamente moderne cu led, transformarea patinoarului în sezonul estival în teren pentru sporturi pe nisip, modernizarea tuturor spaţiilor de cazare şi organizarea de evenimente.

Tarifele sunt aceleaşi de anul trecut, respectiv:

 1. Tarife de intrare:

– intrare pietonală gratuită;

– 2 lei/oră pentru autovehicule, între orele 08:00 – 24:00; intrarea gratuită pentru autovehicule între orele 24:00 – 08:00;

– gratuitate pentru acces auto al angajaţilor firmelor şi riveranilor ce îşi desfăşoară activitatea în incinta ştrandului;

– gratuitate pentru autovehiculele clienţilor cazaţi în ştrand;

– 5 lei/zi acces bazine înot – copii;

– 12 lei/zi acces bazine înot – adulţi;

– 17 lei/zi acces bazine înot adulţi – zona VIP;

–  5 lei/zi  acces bazine înot copii (între 5 şi 14 ani) – zona VIP;

– gratuitate pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 – 5 ani şi persoane cu di-zabilităţi; pentru pensionari se aplică o reducere de 50 %.

 1. Alte tarife ce pot fi percepute:
 2. Închiriere terenuri sport:

– Baschet – 25 lei/oră/coş;

– Volei – 50 lei/oră;

– Volei pe nisip – 60 lei /oră;

– Fotbal: 60 lei/oră între orele 08:00 – 18:00; 80 lei/oră după ora 18:00;

– Fotbal pe bitum – 50 lei/oră;

 1. Închiriere terenuri tenis: 15 lei/oră între orele 08:00 – 18:00; 25 lei/oră, după ora 18:00;

Notă: La 5 ore închiriate într-o săptămână se acordă o oră gratis (valabil pentru închiriere terenuri sport).

 1. Închiriere căsuţe:

– cu duşuri şi toalete comune – 50 lei/zi;

– cu duş şi toaletă proprie – 100 lei/zi;

 1. Acces la:

– Vestiare – 2 lei;

– Cabine de duş – 2,50 lei;

– Toalete publice – 2,00 lei; Gratuitate pentru copii cu vârstă până în 14 ani;

 1. Închiriere grătare – 5 lei/oră/buc.;
 2. Închiriere mese tenis de masă – 10 lei/oră;
 3. Închiriere echipament sportiv:

– rachete tenis de câmp – 5 lei/oră/rachetă;

– mingi fotbal, volei, baschet – 5 lei/oră;

– palete tenis de masă 5 lei/oră/set;

– vestiar/dulap (centru de închiriere echipament sportiv) – 2 lei/oră;

– rummy, table, şah, cărţi de joc – 5 lei/oră.

 

1 COMENTARIU

 1. Pentru copii se incaseaza 7 lei, nu cinci. In ceea ce priveste accesul unor persoane care tulbura linistea si sperie pur si simplu copiii nu stiu ce s ar putea face.. Muzica este, in spiritul “traditiilor” romanesti, data la maxim, nu poti purta normal o conversatie.
  Persoane de sex masculin intra in piscina cu chiloti tetra….Nu se face dus inainte de intrarea in bazin. Am vazut femei intrand complet imbracate in piscina!!! Ati putea veni sa faceti un material “pe viu”, mai spre dupa amiaza, sa va convingeti. ….In rest…toate bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here