Primăria Târgu-Neamţ a scos asistaţii social la curăţenie

Pentru că legea prevede ca beneficiarii de ajutor social să presteze muncă în folosul comunităţii, Primăria Târgu-Neamţ a decis să-i antreneze pe cetăţenii care fac parte din această categorie la curăţenia de primăvară. Aproximativ 50 de persoane de etnie romă s-au echipat corespunzător cu saci şi mănuşi şi au salubrizat întreaga zonă din apropierea Băilor Oglinzi. Dacă nu ar fi ieşit la treabă, aceştia erau pasibili de a-şi pierde ajutorul bănesc oferit lună de lună de stat, aşa cum s-a întâmplat în multe alte cazuri. Autorităţile spun că astfel de acţiuni au loc periodic, la solicitarea primăriei, având drept scop nu doar curăţenia în sine ci şi responsabilizarea cetăţenilor cu privire la păstrarea unui mediu curat. (R. ZAHARIA)

Un comentariu la „Primăria Târgu-Neamţ a scos asistaţii social la curăţenie

  • aprilie 13, 2017 la 5:32 AM
    Permalink

    Trebuie aruncate mereu gunoaie pentru asigurarea ajutoarelor sociale pentru aceste persoane vitregite de soarta.Voi, care mai aveti gunoaie prin curti, masini , buzunare…aruncati-le pentru binele asistatilor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>