Acasă Economic Primarul Chitic vrea să elimine taxa la ştrand pentru pietoni

Primarul Chitic vrea să elimine taxa la ştrand pentru pietoni

878
0
DISTRIBUIȚI

În şedinţa Consi-liului Local de săptă-mâna viitoare, aleşii pietreni vor vota un proiect iniţiat de primarul Dragoş Chitic prin care acesta propune eliminarea taxei de intrare la ştrand pentru pietoni. Potrivit edilului, ideea a venit ca urmare a discuţiilor purtate cu cetăţenii, dar şi cu administratorul complexului de agrement, care pare să nu fi avut nimic împotrivă.

„Consider că eliminarea taxei pietonale va face această importantă bază de agrement mai atractivă pentru pietreni. Propunerea este susţinută şi de colegii mei liberali din Consiliul Local Piatra-Neamţ“, a declarat primarul.

Aşa cum era de aşteptat, măsura este bine-văzută de pietreni; dacă nu ar fi taxa, mult mai mulţi ar profita zilnic de câteva momente de relaxare.

„Este o idee foarte bună. Mi se pare obsolut firesc să se plătească intrarea la bazin (se plătesc oameni, se întreţine bazinul, apa etc) dar nu e normal să plătesc intrare când eu intru cu copilul doar la plimbare sau ca să ajung la unul dintre restaurantele din ştrand“, este opinia unei pietrence.

Pentru a fi pusă în aplicare, propunerea trebuie să fie pe placul tuturor consilierilor (inclusiv a celor din grupul majoritar – PSD-ALDE-PMP). Ori, acest lucru se va vedea la momentul votului. Conform anunţului făcut de primărie, deschiderea sezonului la ştrandul din Piatra-Neamţ va avea loc pe 1 iunie.

(Roxana ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here