Acasă Administratie Primele pubele încuiate la Piatra-Neamţ

Primele pubele încuiate la Piatra-Neamţ

1429
0
DISTRIBUIȚI

Societatea Brantner a montat primele lacăte care, speră reprezentanţii primăriei, îi vor ţine la distanţă pe cei ce vandalizează pubelele din Piatra-Neamţ. Ideea aparţine municipalităţii, care a solicitat operatorului de salubrizare realizarea în mod experimental a unui sistem de securizare a pubelelor, pentru a descuraja sustragerea deşeurilor din containere şi pentru păstrarea curăţeniei în zona platformelor de colectare.

„Îmi doresc un oraş curat, un oraş de care să fim mândri, un oraş care să îşi păstreze poziţia fruntaşă în topul celor mai curate oraşe din România. Ne preocupăm permanent şi menţinem o strânsă legătură cu operatorul ce colectează deşeurile pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru o colectare eficientă. Fac apel şi către populaţie să se alăture eforturilor noastre, să depoziteze deşeurile în interiorul pubelelor din punctele special amenajate şi să ne semnaleze orice încălcare a regulilor în această privinţă“, a declarat primarul Dragoş Chitic.

Soluţia a fost pusă în aplicare la două puncte de colectare, cel care deserveşte blocul F4 de pe strada Ecoului şi cel din apropierea blocurilor A5 şi A6 de pe strada Ana Ipătescu. Potrivit reprezentanţilor primăriei, va urma o perioadă de monitorizare, iar dacă acest sistem se va dovedi viabil, va fi extins la toate cele 950 de puncte de colectare din oraş.

(Roxana ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here