Acasă Administratie Promisiuni pentru drumurile naţionale din judeţ

Promisiuni pentru drumurile naţionale din judeţ

775
0
DISTRIBUIȚI

Joi, 31 august, autorităţile judeţene au primit vizita şefului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Ovidiu Laicu, împreună cu care au luat la pas tronsoanele de drum naţional care traversează Neamţul şi care necesită reparaţii urgente. Potrivit preşedintelui Ionel Arsene în timpul controalelor s-a stabilit un program de intervenţie în această direcţie, prioritar fiind sectorul de la intrarea în municipiul Piatra-Neamţ dinspre Bicaz.

„Aşa cum le-am promis nemţenilor, tronsonul de drum de la intrarea în Piatra-Neamţ dinspre Bicaz, în zona Ursuleţ, va fi tratat cu prioritate, el urmând a intra în reparaţii în maxim două săptamâni. Mai mult decât atât, am susţinut ca acesta să fie supralărgit şi prevăzut cu o platformă cu cântar, având în vedere traficul intens al maşinilor de mare tonaj pe acest tronson. Mă bucură că după ani de zile de încercări am reuşit să rezolv această problemă care afecteză atât şoferii care folosesc acest drum cât şi pe nemţenii care au locuinţe în zonă“, aprecizat Ionel Arsene.

Un alt sector  vizitat de cei doi oficiali a fost cel de pe drumul naţional 15 B, Piatra-Neamţ – Târgu-Neamţ, în zona Ocol şi care de asemenea urmează a fi reabilitat în luna septembrie. În atenţie a fost şi podul de la Straja, care le creează probleme şoferilor şi în special agenţilor economici din zonă care nu îşi pot transporta marfa din pricina restricţiilor de trafic impuse de starea de deteriorare în care se află acest pod. Şi pentru acest obiectiv de investiţii, preşedintele Consiliului Judeţean a primit asigurări ferme că procedurile vor fi iniţiate în cel mai scurt timp.

(Roxana ZAHARIA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here