Acasă Administratie Războiul şefilor de la judeţ: Arsene l-a „taxat“ pe Dulamă

Războiul şefilor de la judeţ: Arsene l-a „taxat“ pe Dulamă

450
0
DISTRIBUIȚI

l preşedintele Consiliului Judeţean a propus revocarea consilierului PMP Cristian Ungurianu din AGA SC Troleibuzul l acesta a fost înlocuit cu pesedistul Dan Vasile Constantin

Pe lângă proiectele care au fost discutate şi aprobate în plenul şedinţei Consiliului Judeţean de luni, 30 octombrie, întrunirea le-gislativului a fost presărată cu ironii şi atacuri făţişe între preşedintele Arsene (PSD) şi mai noul său rival – vicepreşedintele Laurenţiu Dulamă (PMP). Fără nicio urmă de îndoială, totul a venit ca urmare a acuzelor pu-blice aduse de Dulamă celui cu care până nu demult era camarad, anume că Ionel Arsene s-ar fi răzbunat pe el în mod mojic pentru că PMP a ales să facă front comun cu liberalii: i-a luat din atribuţii, i-a restricţionat accesul la maşina de serviciu şi, colac peste pupăză, i-a mai şi mutat biroul la etajul al patrulea al clădirii administrative. În lipsa unei reacţii la acea vreme a preşedintelui, toată lumea credea că acesta a trecut peste moment fără a se mai obosi să-l contracareze. Ori, nici pe departe. Pare-se că şeful legislativului a aşteptat ziua şedinţei ordinare pentru a-i da lovitura de graţie lui Dulamă: a propus plenului revocarea consilierului PMP Cristian Ungurianu din funcţia de membru AGA la SC Troleibuzul şi înlocuirea lui cu (nicio mirare) Dan Vasile Constantin – de la PSD, evident.

În zadar a încercat Dulamă să ceară explicaţii în timpul şedinţei pentru iniţiativa pe care a catalogat-o „dictatorială“; răspunsul preşedintelui a venit tăios şi plin de satisfacţie: „Nu ne lungim ca să vă faceţi dumneavoastră numărul. E dictatura majorităţii“. Ulterior s-a purces la votul secret, şi deşi PNL a susţinut cauza PMP, consilierul Ungurianu a fost în cele din urmă revocat.

Pus în faţa rezultatului, vicepreşedintele Laurenţiu Dulamă nu poate decât să se resemneze şi să spere că episodul nu se va repeta… deoarece preşedintele pare să exceleze la contraatacuri.

(Roxana CHIRILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here