Acasă Social Restaurantul „Balad’or – A la carte“ a fost deschis în Piatra-Neamţ

Restaurantul „Balad’or – A la carte“ a fost deschis în Piatra-Neamţ

2977
0
DISTRIBUIȚI

l unitatea impresionează prin calitatea produselor şi profesionalismul personalului

Sub brandul „Balad’or“, cunoscut în întregul judeţ şi peste graniţele acestuia pentru produsele de înaltă calitate şi serviciile ireproşabile ale pensiunii din comuna Pângăraţi, un nou restaurant a fost deschis în Piatra-Neamţ. Este vorba despre „Ba-lad’or – A la carte“, care aduce în Piatra-Neamţ noi servicii şi produse de calitate. În spatele acestui business stau oameni profesionişti, dedicaţi activităţii lor, specializaţi, cu o experienţă vastă în domeniul alimentaţiei publice. Nu le mai trebuie nicio recomandare pentru că profesioniştii într-ale gastronomiei sunt cunoscuţi deja de la Restaurantul „Ba-lad’or“ din Pângăraţi. Ei au venit acum în Piatra-Neamţ pentru a ieşi în întâmpinarea clienţilor cu mâncăruri rafinate şi o atmosferă caldă, primitoare, într-un loc în care buna dispoziţie este cuvântul de ordine. Noul restaurant, cu tot ceea ce include, ridică alimentaţia publică din judeţul Neamţ la noi standarde menite să demonstreze că totul este posibil atunci când există implicare, dăruire şi devotament.

„Oamenii sunt atraşi de calitate, de corectitudine“

Despre noul restaurant, ce oferă acesta şi noul concept adoptat şi dezvoltat,  vorbeşte admi-nistratorul Constantin Brâu-Roş.

Redactor: De unde ideea deschiderii unui nou restaurant în Piatra-Neamţ?

Constantin Brâu-Roş: Ideea înfiinţării unei noi unităţi în municipiul Piatra-Neamţ a venit de foarte multă vreme, însă abia după zece ani, în care am acumulat experienţa necesară în acest domeniu, am stabilit că putem face acest demers.

Red.: Cu ce noutăţi veniţi în întâmpinarea clienţilor?

C.B.R.: Venim cu foarte multe servicii şi preparate noi, cu multe noutăţi, dar cel mai important este conceptul pe care îl dezvoltăm, denumit „A la carte“. Acesta se traduce prin meniul pe care îl alcătuim după dorinţa clientului, care îşi alege singur preparatele din lista-menu. În plus, colaborăm cu un barista, adică un artist al cafelei, un profesionist care are cunoştinţe vaste despre cafea, decorează şi prepară băuturile clienţilor. Şi asta pentru că dorim să ne asigurăm că scurtul repaus de dimineaţă este înviorat de o cafea preparată şi servită corect. Barista, care face training cu barmanii noştri, este prezent 7 zile şi pregăteşte cafeaua după foarte multe metode inedite şi reţete.

O altă noutate este faptul că în menu am inclus ceea ce în vest se numeste „brunch“, adică un mic dejun târziu, format din sandvich-uri (bio), care conţine afumături naturale de porc, vită, pui, curcan, raţă. Punem la dispoziţie, totodată, multe alte produse cu care, cu siguranţă, îi surprind pe clienţii noştri. Dincolo de ofertele noastre, care sunt complexe, pliate şi pe cele mai pretenţioase gusturi, îi primim pe clienţi cu ospitalitate, cu căldură, aşa cum i-am obişnuit deja pe cei pe care îi avem la Restaurantul „Balad’or“ din Pângăraţi de zece ani. Suntem foarte atenţi la detalii, lucrăm doar cu profesionişti în domeniu.

Red.: Câte locuri are noul Restaurant „Balad’or – A la carte“ din Piatra-Neamţ?

C.B.R.: Noul restaurant îşi primeşte clienţii într-o atmosferă caldă, primitoare, cu un număr relativ mic de locuri, 50, însă este diferit prin stil şi diversitatea ofertelor.

Red.: Ce preparate culinare le sunt servite clienţilor în noul restaurant?

C.B.R.: Mâncărurile pe care le servim clienţilor fac parte din bucătăria românească, dar şi din cea internaţională, în contextul diversităţii.

Avem, spre exemplu, o tochitură foarte apreciată de clienţii Restaurantului „Balad’or“, însă avem şi vită julienne şi orez cu mix de brânzeturi. Aceste preparate „Balad’or“ sunt foarte bine cotate de clienţii noştri. În ceea ce priveşte deserturile, prăjiturile sunt făcute după reţete româneşti, însă avem şi din cele făcute după reţete internaţionale. Nu dăm înapoi atunci când vine vorba de Lava cake, spre exemplu.

Red.: Cine prepară aceste bunătăţi?

C.B.R.: Aceste bunătăţi sunt preparate de bucătarii noştri profesionişti, de la Restaurantul „Balad’or“ Pângăraţi, până în momentul în care vom considera că noii angajaţi vor fi la fel de implicaţi.

Red.: Cărui segment de clienţi i se adresează noul restaurant? Este o unitate accesibilă tuturor?

C.B.R.: Noi ne dorim ca ai noştri clienţi să provină din toate mediile sociale întrucât politica de preţuri este una foarte vastă şi, spunem noi, corectă.

Red.: Restaurantul „Ba-lad’or“ constituie o punte de legătură cu noul obiectiv, ţinând cont de calitatea produselor şi a serviciilor pe care le puneţi la dispoziţia clienţilor acolo, la Pângăraţi?

C.B.R.: Sigur că este o punte de legătură, pentru că în noul restaurant avem acelaşi menu, aciaşi oameni profesionişti care lucrează, aceleaşi reţete. Restaurantul „Balad’or“ din Pângăraţi a luat naştere în anul 2007, de Crăciun, fiind o afacere de familie în care toţi cei patru membri şi-au adus contribuţia în egală măsură la dezvoltarea acestui business. Însă, amprenta asupra bucătăriei, pe care a dezvoltat-o, a înnoit-o, a inventat-o şi reinventat-o, şi aici mă refer la reţetele puse în practică, ce au atras şi atrag clienţii, a fost pusă de mama.

Întotdeauna, oamenii sunt atraşi de calitate, de corectitudine, de voie bună, pe care le găsesc la noi, la „Balad’or – A la carte“. Toate acestea reprezintă munca, seriozitatea, sacrificiile şi dragostea pe care noi le investim în tot ceea ce facem.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here