Acasă Eveniment Scandal sexual la şcoală: Profesoară de engleză bătută de soţia directorului

Scandal sexual la şcoală: Profesoară de engleză bătută de soţia directorului

33150
35
DISTRIBUIȚI

O întâmplare care s-a petrecut zilele trecute în faţa unei şcoli dintr-o comună apropiată municipiului Piatra-Neamţ face deliciul elevilor şi calcelariilor, în condiţiile în care povestea conţine şi trimiteri la pornirile „nărăvaşe“ ale unui director ce ar fi vrut să se bucure de „atenţiile“ unei profesoare de engleză pe care o are în subordine. Conform victimei, avansurile au început în urmă cu un an jumătate şi au culminat, în după-amiaza de 6 octombrie, cu o păruială între soţia directorului şi profesoara de engleză, incident desfăşurat în faţa şcolii, sub privirile câtorva zeci de şcolari. Bătaia ar fi fost pornită de soţia directorului, care e profesoară într-o altă comună din apropiere şi care ar fi intrat în depresie după ce a aflat că bărbatul îi face „ochi dulci“ profei de engleză. Întregul tămbălău s-a concretizat în două plângeri, una pentru lovire, depusă la Parchet, iar alta trimisă conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ).

Antoneta

Doamna Antoneta S. este profesoară de engleză, titulară, la Şcoala Gimnazială „I. Gr. Teodorescu“ Ruseni, din comuna Borleşti. Ea este căsătorită. Soţul ei este înalt, a luat-o din dragoste, şi acum este foarte supărat. Amândoi sunt foarte supăraţi. De ce este supărată doamna Antoneta? Doamna Antoneta este supărată pentru că, luni după-amiază, a fost bătută de Anişoara. Anişoara C. este tot profesoară, dar şi soţia directorului şcolii la care predă Antoneta. Directorul se numeşte Veniamin C..

Într-o zi frumoasă de toamnă, doamna Antoneta şi soţul ei sosesc în Piatra-Neamţ să vorbească cu un ziarist. Ea spune că, în mai 2013, i-a zis Anişoarei că Veniamin îi face curte, deşi este măritată. Şi el este căsătorit. Nu este frumos să te dai la femeia celui de lângă tine. Doamna Antoneta spune şi alte lucruri despre domnul director, care nu sunt frumoase: „Propuneri de a face sex în cabinetul de sport, în biroul de contabilitate, de a-l însoţi în inspecţiile ce le avea de efectuat ca metodist al ISJ, întâlniri în biroul său sub diverse pretexte, cum ar fi lucrul la diverse situaţii sau «proiecte educative»“.

Educaţia este foarte importantă, de aceea doamna Antoneta a refuzat toate invitaţiile domnului director: „Îmi trimitea mesaje prin care îmi aducea complimente şi îmi dădea de înţeles că vrea să avem o relaţie amoroasă. Nerăspunzându-i la avansuri, a încercat să se apropie de soţul meu, sub pretextul reparării calculatorului personal; astfel, se informa în legătură cu ziua când mergeam la Piatra-Neamţ şi îi cerea soţului meu să treacă pe la dumnealui, pentru a rezolva defecţiunile calculatorului. Aşa am ajuns să le trecem pragul casei de trei ori, după care am primit şi vizita acestora, în două rânduri. De fiecare dată mă sorbea din priviri şi chiar a îndrăznit să mă atingă pe fese, într-un moment de neatenţie al soţiei lui“.

Soţia lui Veniamin s-a căsătorit tot din dragoste şi îl iubeşte pe acesta. Iubirea este un lucru important, la fel ca educaţia. Dragostea este frumoasă. Mai puţin frumos este ce s-a întâmplat în continuare: „Au urmat mesaje de dragoste, ba chiar îmi trimitea filmuleţe porno în care-şi exprima dorinţa de a încerca cu mine tot felul de orgii sexuale. De asemenea, mi-a propus să mergem la un curs la Iaşi, sau în altă parte, pentru a putea să consumăm momentele intime. Acest lucru i l-am mărturisit şi soţiei dânsului care, din luna mai, nu încetează să-mi aducă cuvinte jignitoare, în faţa colegilor profesori şi învăţători. Un astfel de comportament este inadmisibil din partea unui cadru didactic, mai ales că toate spusele ei nu sunt adevărate, toate acestea contribuind la prejudicierea propiei mele imagini“, spune Antoneta, după ce a luat bătaie. Bă-ta-ie.

Bătaia

Şcoala Gimnazială Ruseni are ca motto un citat al regelui Ferdinand I. Acesta este următorul: „Nu zidurile fac o şcoală, ci spiritul ce domneşte într-însa“. Spiritele în această şcoală sunt foarte aprinse de când doamna Antoneta s-a certat cu soţia domnului Veniamin.

Zidurile acestei şcoli nu au ţinut cearta în interior, iar luni după-amiază s-au întâmplat următoarele: „Eram în maşina cu care mă deplasez către domiciliu, însoţită de un coleg al meu, când am fost opriţi de soţia domnului director, care este profesoară pentru învăţământul primar. Ea a deschis portiera cu brutalitate şi a început să mă lovească cu telefonul mobil în cap, să mă tragă de păr, să-mi scoată cerceii, să mă lovească cu pumnii în stomac, ajungând să mă tragă din maşină şi să-mi trântească geanta jos. Aceste fapte grave au fost însoţite de injurii şi cuvinte licenţioase, rostite în prezenţa elevilor care tocmai ieşeau de la şcoală şi se îndreptau spre casă. Acest incident nu a fost singurul care s-a petrecut în ziua respectivă, mai sus-numita agresându-mă verbal şi în dimineaţa aceleiaşi zile, în timp ce se afla în parcarea din faţa şcolii, însoţită de fiul ei care, la rândul său, mi-a adresat cuvinte jignitoare pe care nu-mi permit să le reproduc“, a povestit doamna Antoneta.

Ea a fost investigată patru ore de doctori, la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde s-a văzut că avea răni şi, pentru leziunile suferite a primit o hârtie oficială. Aceasta este un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de şase zile de îngrijiri medicale. Certificatul a ajuns la Poliţie. Poliţiştii au fost şi ei elevi şi au avut doamne învăţătoare şi profesoare. Ele nu se băteau. De aceea, doamna Antoneta o ceartă pe doamna Anişoara: „Consider că un astfel de comportament nu este demn de un cadru didactic respectabil, ce are în subordine un colectiv de elevi, pe care trebuie să-l formeze ca viitori oameni ai societăţii. Astfel de întâmplări nu-şi au locul într-o societate civilizată, în care se presupune că nu ar trebui să ne temem pentru siguranţa noastră“.

Varianta directorului

Spiritul didactic este foarte înrădăcinat în familia directorului Veniamin. El are un băiat care este tot profesor, la şcoala unde predă şi Anişoara, iar un altul – student. Au fost bine educaţi şi nu le-a lipsit nimic, chiar dacă părinţii lor sunt înglodaţi în datorii pe la bănci. Le-a plăcut cartea, şi de aceea au ajuns oameni bine văzuţi. Când aude de spusele doamnei Antoneta, directorul Veniamin se înverşunează. El ştie că toate aceste rele i se trag de la cineva care i-ar vrea funcţia. Iniţial, la telefon, neagă orice implicare a soţiei în vreo bătaie, sau trimiterea de SMS-uri. Ulterior, revine transmiţând sec: „Nu doresc să amestec şcoala în conflicte personale. Dânşii, dacă au ceva de reclamat, pot să o facă, în civil sau în penal, uzând de toate căile legale. Vor fi făcute cercetări şi se va stabili“.

Cercetările sunt foarte importante, iar de acestea se ocupă tot felul de specialişti. Ei au şefi care, la rândul lor, au un şef mai mare.

Rugămintea către Stan şi răspunsul acestuia

Profesorii au, la rândul lor, un şef. Acesta se numeşte director. Directorul are şi el un şef. Acesta este Viorel Stan, inspector gene-ral al judeţului. Când profesorii nu se înţeleg între ei, se duc la şeful cel mare.

Aşa a făcut şi doamna Antoneta: „Domnule inspector, accept să fiu sancţionată dacă nu îmi fac treaba, dar nu accept să fiu călcată în picioare pe nedrept. Eu ştiu cât am muncit în această şcoală, şi colegii ştiu, însă nimeni nu intervine pentru nimeni. Domnul director are un princi-piu foarte bine înrădăcinat: «Cine nu este cu mine, este împotriva mea!», aşa că lumea, de teamă, se abţine de la orice comentariu. Mai mult, vine cu minciuni în faţa colegilor, încercând să-mi denigreze imaginea. Nu m-am adresat până acum dumneavoastră din următoarele considerente: domnul director susţine că sunteţi foarte buni prieteni, că împărţiţi banii încasaţi din acordarea gradaţiilor de merit (respectiv 600 de euro), că vă întâlniţi cu diverse ocazii, că vă oferă diverse recompense şi că sunteţi de aceeaşi culoare politică. Am recurs la această plângere din cauza traumatismelor fizice şi psihice pricinuite de aceşti oameni, care continuă în a mă stresa şi ameninţa. Prin urmare, simt că siguranţa mea este pusă în pericol şi îmi este teamă să mai merg la serviciu. Vin cu rugămintea de a analiza cu atenţie cele relatate şi am toată încrederea că sunteţi un om care îşi doreşte linişte şi calitate în sistemul educativ din judeţ“, se încheie solicitarea profesoarei de engleză.

Şeful ISJ are ochelari şi vorbeşte înfundat. El seamănă cu fratele preşedintelui Traian Băsescu, are mustaţă, şi ana-lizează toate plângerile pe care le primeşte. Domnul Stan zice că nu ţine cu nimeni şi vrea să facă educaţia frumoasă, aşa cum este bine. El ştie întâmplarea de la Ruseni şi spune: „Am pe masă o reclamaţie în acest sens, dar eu, dacă aş fi ziarist, nu m-aş băga, pentru că e vorba de chestiuni de familie. Voi declanşa o anchetă, pentru că e o reclamaţie scrisă, voi trimite un inspector în teritoriu, care va analiza situaţia şi, în funcţie de cele constatate, vom decide ce măsuri trebuie luate şi împotriva cui, dacă avem împotriva cui… A fost un eveniment petrecut în afara şcolii, nu a implicat unitatea de învăţământ, chiar dacă este vorba despre două cadre didactice. Sigur, s-a mânjit imaginea şcolii… Cât despre reclamaţia că aş împărţi banii cu directorul şi aş fi prieten, că-l protejez politic, vă daţi seama…“.

Noi trebuie să ne dăm seama şi să preţuim educaţia!

(Mihai SAVA)

35 COMENTARII

 1. Nu cred ca un inspector general asa cinstit (lucru dovedit in anii (destui de multi) cand era director la Bacalaureatele cu 40 note de 10) ar face asa ceva…
  Si nu cred ca un om cu doctorat in MANAGEMENT EDUCATIONAL ar putea sa numeasca familii intregi de directori (fam. Rusu, fam. Boloca). Cred ca sunt scapari firesti. Nimeni nu este perfect.
  Sunt rautati ale oamenilor. Domnul inspector general este foarte onest, curat si cinstit! Si in plus stie sa se poarte cu lumea: nu urla, nu zbiara, este calm si perfect echilibrat. Sa fie clar!

  • O telenovela siropos si neprofesionist relatata de un asa zis jurnalist. Ca cititor neutru, nu pot sa nu remarc ca avem de-a face doar cu punctul de vedere al doamnei profesoare care se considera victima. Din experienta de viata, stiu ca in asemenea situatii dreptatea e undeva pe la mijloc. Cred doar, ca doamna profesoara a acceptat tacit aseasta situatie, ba poate i-a si placut, iar acum când lucrurile au ajuns departe, incerca sa-si salveze imaginea. De ce nu a depus nici o plangere inca de la inceput. Exista organe abilitate in acest sens, iar pe deasupra asa cum acum a mers la ISJ, putea s-o faca de mult. Cine sa creada asemenea povesti spuse, sau nu, de un director sau insinuate acum de profesoara, pe seama inspectorului general. Doamna profesoara ne subestimati inteligenta, noua cititorilor, când veniti cu asemenea motive, pentru care nu ati mers la inspectorat atunci. De ce nu ati mers la Politie? Ati fost prieteni, v-ati vizitat dupa ce spuneti ca au inceput avansurile directorului. De ce? Fara discutie nici acest domn director nu e strain de subiect si nu e fara pata. Fara discutie nici sotia acestuia nu a actionat corect si trebuie sanctionata. Dar nici dumneata nu esti usa de biserica cum te pretinzi. Suntem oameni trecuti prin viata si stim si noi. Am mai vazut de astea. Sunt de acord cu inspectorul general ca e doar o chestiune de familie, pe care cred ca ar trebui s-o lamuriti fara a implica scoala. Pentru faptul ca toti trei( directorul, sotia si cu tine) ati patat imaginea scolii cine plateste? Poate ar trebui sa privim si asa lucrurile! Ca va numiti, totusi, cadre didactice!

  • Nu cred ca doamna profesoara a tarat in mocirla numele domnului inspector general,ci a relatat spusele “taurului comunal”, in persoana domnului Veniamin.El pretinde toate aceste lucruri…eu mi-am pierdut serviciul din cauza hartuirii…stiu ce inseamna asta!

 2. Sunt sigura ca femeia si-a dorit liniste, poate s-a ferit de scandal pana acum, dar fiind batuta nu a avut de ales. Sunt foarte multe cazuri in care se abuzeaza de putere si functie in acest moment in Romania. Nu condamn pe inspectorul general dar ar trebui sa ia masuri pentru ca aceste fapte sa nu se mai repete. Nu trebuie uitata fapta de la care s-a plecat ” femeia a fost batuta in fata institutiei de sotia directorului”. Oare e ceva normal ?

 3. Sincera sa fiu nu mi-as dori sa fiu in locul unei femei care e stresata, hartuita si batuta. Poate alte persoane si-ar dori lucrul acesta. Depinde de moralitatea fiecaruia ….

  • Foarte adevarat ca nu trebuie sa se intample asemenea incidente, dar am citit de 2 ori articolul si nici doamna victima nu pare chiar nevinovata. Nu sunt de acord de loc cu hartuirile sau alte abuzuri dar parca prea e ceva putred in toata aceasta poveste. De ce a tacut atata vreme? De ce nu a reclamat? Credeti ca asa din senin a ajuns aia sa vina sa sara la bataie? Eu chiar daca nu-s de acord cu metoda pe care a folosit -o sotia,dar sunt convinsa ca i-a ajuns cutitul la os si ca ceva a declansat aceasta reactie. De ce n-a batut-o asta vara? Ceva lipseste din aceasta poveste e limpede. Sa nu uitam ca e relatat ce a povestit victima. Poate ar fi bine sa vorbeasca si nevasta sa vedem si un alt punct de vedere.

 4. Buna seara,cred ca foarte multi oameni nu stiu ce este in sistemul de invatamant nemtean.La noi politica face legea.Esti cu partidul ramai director sau inspector.Care cotizeaza mai mult acela ramane.Cred ar trebui sa vina DNA in fiecare scoala din acest judet.De cand este domn Stan in isj numai nereguli sunt. Mita e in floarea.De la cel mai mic pana la cel mai mare.Dar daca e in partidul care trebuie nu vine DNA.Nu stiti ca si curvisteala e la moda.Daca vorbesti iti risti locul de munca.Cine sa faca dreptate?Numai Dumnezeu mai face.Roata se va intoarce si fiecare va plati pentru faptele lui.Daca tot ati inceput sa scoateti la iveala aceste nereguli.Cred ca ar trebui sa sapati mai adanc si sa vedeti ca sunt si femei director care au instaurat dictaura in scoli cu acordul domnului general si chiar daca faci plangere la isj nici nu se uita nimeni pe ea.Vai de cadrele didactice din acest oras.Numai conteaza calitatatea omului ci canatitea cu care se cotizeaza.

 5. Adevarul este undeva la mijloc,nici foc fara fum nu iese,dar de ce nu a reclamat de la inceput…aceste situatii se petrec peste tot in institutii,asemenea telenovele ,in unele locuri se iau la intrecere ,iar acel director ar trebui demis fara nici un drept de apel,ca el multi”magari”,amantlacul e la loc de frunte in judetul nostru,as putera da multe exemple cu nume…

 6. Nu cunosc situatia de aici, dar adevarul este ca foarte multi directori din judet, numiti politic, ameninta profesorii prin apropierea pe care o au fata de dl. Stan.

 7. Dupa cate imi amintesc eu din anii de scoala, doamna invatatoare ne explica despre titlul unui text ca acesta trebuie sa fie in concordanta cu continutul. In acest articol , unul este titlul si altul continutul.Domnule care ai scris aceasta telenovela de prost gust titlul l-am inteles dar….unde este….sexul?”Exista ,dar lipseste cu desavarsire”. Acum ajunge cu vorbele despre cum e sau nu e cu articolul. Sa trecem la lucruri mai serioase.Cine e acest dement sau dementa care a dat un subiect presei??? Mai ,cucoana frustata,care ai atras comentariile altor 2-3 frustate,da’ cum de te-o fi batut biata femeie(observati ca eu ma refer la doua femei oarecare nu la cadre didactice caci am inteles ca totul s-a petrecut in afara scolii,numa’ ca domnul de la ziar a amestecat foarte tare lucrurile si nu se cade ), asa fara motiv? Si doar 6 zile ai primit medical,dupa 4 ore de asteptare??? Mai mare rusinea!Asta nu e batatie , e mangaiere! Inseamna ca ai dat de un om cu suflet bun.Si apoi, de ce amesteci frustrarea ta ,de femeie refuzata, cu scoala,cu inspectoratul ,cu conducerea lui.Ce ti-au facut bietii oameni? Sau cred ca nu ti-au facut ce ti-ai fi dorit tu!!!!!!! Cum poti sa improsti cu noroi in stanga si-n dreapta? Daca ai fost asa de “lovita “cum de ai putut sa te vanturi pe la inspectorat? Seful mare nu s-a speriat de tine cat erai de “batuta”? Apoi ai avut timp sa te duci si la presa ,si la parchet… Pai nu era mai bine sa nu iei bataie , sa fii femeie la locul tau ca ai zis ca esti maritata, sa nu ravnesti la barbatul altei femei? Si daca tot nu ai obtinut ce voiai ,atunci de ce sa vorbim urat despre acel director numindu-l “taur comunal”.
  Dragi cititori, tot ce scrie presa pleaca de la noi.Le spunem povesti cate vrem. Dar sa nu glumim cu lucruri serioase.Eu imi respect si stimez dascalii care mi-au deschis drumul in viata pentru formarea mea ca om . Atunci de ce sa aruncam umbre de indoiala asupra celor care ,impreuna slujesc pentru niste salarii de ocara ? Eu cred ca acea cucoana este “oaia ratacita” si trebuie ajutata sa revina pe calea cea dreapta.
  Oameni buni, de ce sa aruncam cu vorbe doar de dragul de a ne ascunde adevaratele noastre fapte? Nu credeti ca acestea dor mai mult decat o paruiala sau doua palme? Si mai ales cand ele sunt inventate.Cine stie care e adevarul? Dar credeti ca intereseaza ? Va dau un sfat : spalati rufele in familie.Nu veti fi cu nimic mai presus . Daca nu v-am plictisit , hai ca va pup !!!

  • …”baietu`”esti cumva fiul “taurului comunal”?Dupa parerea ta trebuia sa-i rupa gatul, nu? ..pai femeia este cu bun simt, a asteptat poate ii trecea cretinului pofta….

 8. Si mai cred ca ar fi trebuit ca primul titlu de pe prima pagina sa fie cel in care se vorbeste despre lipsa in continuare a manualelor scolare la clasele I si a II a caci asta e important ,nu telenovelele.Hai, nu ne mai luati fata cu prostiile care pot sau nu sa fie adevarate, inventate sau ceva de genu’…..

 9. Domnule Ionut,
  Dati dovada de o inteligenta feroce in ceea ce afirmati,dar uitati esentialul,aceasta profesoara a fost BA-TU-TA,iar plangerea a fost depusa pentru lovire.In plus,era normal sa se sesizeze organele competente pentru ca evenimentul cica s-a produs in fata scolii..in prezenta copiilor si a multor persoane ce se perindau prin zona.Oameni buni,hai sa ne punem in pielea fiecaruia si sa nu mai aducem acuze nefondate!Sa nu treaca nimeni prin asa ceva!

 10. Geloasa batausa

  Se zvoneste prin ziare
  Ca-ntr-o scoala din Borlesti,
  Este-o fufa bataioasa
  Precum zmeul din povesti
  Cuprinsa de gelozie,
  Biata fufa cea sprintara
  Da cu totul in prostie
  Si loveste o profesoara
  Ii da pumni, ii da picioare
  O injura, o jigneste
  De-te-ntrebi: Ce-I asta oare?
  Educatie, fireste!
  Cine-I fufa batausa?
  Se intreaba multi din sat?
  E sotie de director,
  Numit de inspectorat.

  II
  Nici in scoala nu-I usor
  Cu un sef hartuitor
  Pe deasupra si profane
  Protejat de domnul Stan
  Ce-i mare general.
  Ce-ai de spus tu domn inspector?
  Despre-asa lichea director?
  Care-n scoala multe-ncurca
  Ca-I profesor doar de turca
  Daca vrei sa profesezi
  Cere ca sa-I cotizezi
  Cu produse sau valuta
  Dar sa-ntreaca mult de-o suta

  III.
  Cred ca nu va compromiteti,
  PE DIRECTOR SA-L DEMITETI!
  Ca iubita sa sotie
  Sa nu mai dea in PROSTIE!

 11. Aceasta doamna nu a fost BA_TU_TA. Din cate m-am informat a fost o discutie intre cele doua femei la amiaza. Apoi doamna s-ar fi dus acasa, ar fi batut-o sotul ei pentru ca stia ce poama e cu mult timp in urma si dupa-amiaza s-a dus la spital. Ce si-au zis ei? Hai sa valorificam evenimentul.Si cum “unde-i minte putina lesne-i sa gasesti pricina”,au mers sa manjeasca-n stanga si-n dreapta,nu conteaza cine le iese-n cale. Dupa mintea mea simpla , eu cred ca aici e ceva putred, cu tenta politica . Si-au zis sa loveasca si-n director,si-n inspector sef , si daca ss-ar putea si-n Ponta,nu-i asa? Mai stii ,poate vrea presedinte!!!!??? Imi permit sa cred ca sefu’mare e om destept si puternic si nu apleaca urechea la prostiile unora. Sa luati masuri impotriva celor care calomniaza , sefu’ !
  P.S. Iti multumesc ,domnule Cristi…. pentru ca ti-ai dat seama ca ,desi sunt un om simplu,am o “inteligenta feroce”.Dar nu ti se pare ca nu putem judeca un aom prin prisma unui articol in ziar? Si nu unilateral. Sa stii ca am citit de multe ori articolul,insa nu era vorva doar de plangere pentru bataie ci a improscat cu noroi “de la vladica pana la opinca”, inclusiv povestind despre o frustrare a ei cu un an si ceva in urma.Daca tot se vizitau ,de ce s-a plans acum? Logic , nu i-a mers!!!!!!!!!!!!!

 12. Domnilor se observa de la o posta ca acest directoras mai avea putin si ocupa toate posturile din scoali cu familia sa. Acest personaj s-a perindat ca director prin scolile din comuna Borlesti si a lasat prapad in urma lui. Si-a inceput activitatea politica ca activist PDL carand babele de la biserica la vot si de cateva luni a venit in genunchi la PSD.
  Mai exista un articol facut de un ziar concurent cu multi ani in urma despre ocuparea postului de invatatoare tot cu scandal a distinsei doamne care stie sa dea cu pumnul. Tot cu scandal a fost titularizat si copilasul, cunoscatorii stiu de ce.
  Aceste personaje nu au ce cauta in invatamant de aceea organele abilitate trebuie sa ia masuri drastice, altfel se creaza un precedent.

 13. Domnule de mai sus, din ce observ nu aveti altceva de facut mai bun decat sa dati replici pe care nu le puteti sustine. Ati inceput sa aveti o obsesie sau poate sunteti unul dintre protagonisti. Ca scenarist probabil ai fi de concediat, dar esti liber profesionist si n-ai decat sa comentezi si sa tii partea vinovatilor pana ai sa te saturi. Iti dau un sfat: Pune-ti un film si incearca sa te relaxezi, frate, te asteapta o saptamana incarcata …

 14. Tocmai pentru ca e om destept, “seful” va intelege ca ” cel mai destept cedeaza” si ca sa nu mai faca valuri va demite pe iresponsabili si toti vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

 15. Realitatea Media says:
  October 10, 2014 at 3:29 PM
  Daca intr-adevar ati citit textul, atunci ati gasit si punctele de vedere ale celorlalti implicati precum si explicatiile pentru care acestea sunt asa sumare.
  Daca asta este adevarat atunci cine a declarat ca sunt “inglodati in datorii la banci” o sintagma care dumneavoastra doamnule ” ziarist” ati folosit-o, iar noi, cititorii ziarului intelegand ca aceasta familiei abia traieste de pe o zi pe alta, ceea ce nu este deloc adevarat , nu stiu exact de unde si pana unde aruncati cu cuvinte aiurea. Daca doamna in cauza, a acuzat pe domnul director de HARTUIRE, o asteptam cu probe care sa demonstreze aceasta “HARTUIRE” (ma indoiesc ca exista), deci doamna profesoara asigurati-va cand vreti sa dati ceva la ziar, de sensul cuvintelor pe care le folositi in acel articol.

  Iar tu care te dai poet
  Mare, mare intelect
  Pui cuvinte intr-o strofa
  Ca sa faci o “catastrofa”.

  Fara sa le gandesti
  Poezia o graiesti,
  Pentr-un cititor de ziar
  Care n-are vreun un habar
  De toata aceasta poveste
  Scotocita de o viespe.

  Insa tot ce-ai speculat
  Este binishor umflat
  In a ta poezie
  Fiind totul porcarie.

  M-am gandit la tot ce-ai zis
  5 minute am stat si-am scris
  Ca sa nascocesc ceva
  Pentru nebunia ta.

 16. Nota 10 pentru acest articol. Un adevarat roman :)) Serios , imi place mult felul asta de a scrie un articol , o da in beletristica, usor de citit , usor de inteles , atractiv . Bravo, Mihai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here