Acasă Politica Scârţâie sau nu majoritatea din Consiliul Judeţean?

Scârţâie sau nu majoritatea din Consiliul Judeţean?

1822
1
DISTRIBUIȚI

l şefii PMP Neamţ evită să detalieze subiectul şi spun că vor vota în continuare după cum le dictează conştiinţa, nu alianţele

În cadrul unei conferinţe de presă organizată vineri la se-diul PMP Neamţ, printre chestiunile de ordin administrativ, şefii organizaţiei au adus în discuţie majoritatea din Consi-liul Judeţean, care dă semne că se rupe. Sau cel puţin aşa se vorbeşte inclusiv prin cercurile celorlalte partide politice, deşi nimeni nu o spune pe şleau. Potrivit unor voci din PSD, semnale că PMP s-ar fi retras deja din alianţă şi ar forma una mai favorabilă lor cu cei de la PNL au apărut încă de la şedinţa de la sfârşitul lunii iulie. Atunci, însuşi preşedintele Ionel Arsene i-a întrebat fără rezerve pe PMP-işti „voi cum votaţi“?; iar acest lucru a dat de gândit tuturor celor prezenţi. Ori, noul preşedinte interimar al PMP Neamţ nu dă un răspuns clar pe acest subiect nici acum, în ceasul al doisprezecelea. „Vom vota în continuare aşa cum ne dictează conştiinţa, pentru binele cetăţenilor judeţului; nu e vorba de alianţe aici“, a spus Bogdan Gavrilescu.

De altfel, este evident că PMP dezvoltă o afinitate din ce în ce mai mare pentru PNL, de vreme ce acelaşi lucru îl decla-rau şi înainte de a schimba tabăra în Consiliul Local Piatra-Neamţ, unde acum lucrurile s-au clarificat: PMP şi PNL formează majoritatea, iar PSD şi ALDE au rămas pe dinafară.

Dincolo de speculaţii sau zvonuri, la şedinţa Consiliului Judeţean de la sfârşitul acestei luni se va vedea, în funcţie de vot, în ce barcă vâsleşte până la urmă PMP-ul.

(Roxana ZAHARIA)

1 COMENTARIU

  1. Bine ar fi ca alesii sa fie preocupati de treburile judetului, nu de aliante. Sa admitem ca Piata este in sarcina Primariei, desi este tot in judet, dar drumurile judetene, pistele pentru biciclete (napadite de buruieni si impracticabile), si altele, si altele … Dovediti Domnilor ca am ales niste GOSPODARI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here