Acasă Social Şcoala Vaduri, beneficiara proiectului „Energie în şcolile copilăriei“

Şcoala Vaduri, beneficiara proiectului „Energie în şcolile copilăriei“

740
0
DISTRIBUIȚI

Elevii şi cadrele didactice din cadrul Şcolii Vaduri vor fi, începând cu acest an şcolar, beneficiarii proiectului companiei E.ON – „Energie în şcolile copilăriei“, dedicat îmbunătăţirii condiţiilor de studiu şi eficientizării consumului de energie prin iluminarea bazată pe tehnologii moderne a sălilor de clasă. În cadrul proiectului, derulat în august, reprezentanţii companiei E.ON au adus iluminatul modern şi eficient în Şcoala Vaduri, la care învaţă 450 de copii. Aceasta a însemnat dotarea unităţii de învăţământ cu câteva sute de corpuri de iluminat şi peste 1.000 de tuburi cu led.

„Soluţiile pentru crearea unor condiţii de viaţă mai bune consumând în acelaşi timp mai puţin din resursele planetei reprezintă o preocupare centrală a zilelor noastre. Proiectul nostru de responsabi-litate socială se pliază perfect pe misiunea noastră. Am ales să spriji-nim, în principal, învăţământul şi vom continua să o facem, pentru că este cea mai bună investiţie  pentru un viitor mai bun“, a declarat Dan Morari, directorul general al E.ON Energie România.

Aşadar, pentru copiii şi cadrele didactice de la Vaduri noul an şcolar începe cu condiţii mai bune de studiu, dar şi cu o reducere a consumului de energie şi implicit a costurilor eferente.

Înlocuirea corpurilor de iluminat vechi cu unele noi, bazate pe tehnologii eficiente, cum este tehnologia led, aduce economii importante şi aceasta nu numai în cazul unor instituţii cu sute sau mii de corpuri de iluminat ci şi în cazul consumatorilor casnici. (Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here