Acasă Eveniment Şeful ITM, implicat într-un accident pe variantă

Şeful ITM, implicat într-un accident pe variantă

1188
0
DISTRIBUIȚI

Ioan Popescu, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, a fost implicat într-un accident rutier, ieri dimineaţă, la ora 11.30, pe varianta municipiului Piatra-Neamţ, în zona punţii de la ştrand.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că evenimentul s-a petrecut din cauza unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din Iaşi. El conducea un Volkswagen (înmatriculat IS-27-BLU) şi a efectuat manevra de întoarcere

într-un loc nepermis.

Astfel, ieşeanul a virat la stânga de pe prima bandă, vrând să întoarcă fără a se asigura cores-punzător, şi nu a acordat prioritate autoturismului Mazda (NT-90-LEX) care era condus de şeful ITM. Popescu rula pe banda a doua, în spatele maşinii ieşeanului.

În urma impactului, Mazda a ajuns pe contrasens unde a lovit un Peugeot (B-67-HFW). Oamenii legii au stabilit că niciunul din conducătorii auto implicaţi în accident nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Coli-ziunea s-a soldat cu rănirea şoferului ieşean, care a suferit leziuni la cap şi la o mână, însă a refuzat să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cele trei vehicule au fost avariate, iar traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ o jumătate de oră. (M. SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here