Şeful Poliţiei Roznov vrea la Ordine Publică

Aflat la cârma Poliţiei orăşeneşti Roznov, inspectorul-principal Ionuţ Matache candidează, alături de alţi cinci ofiţeri, pentru obţinerea funcţiei de şef al serviciului Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP). Fucţia este vacantă din septembrie 2016, când s-a pensionat comisarul-şef Cristian Săvescu.

De asemenea, pentru concursul care se va desfăşura pe 25 mai,        s-au mai înscris în cursă actualul împuternicit Neculai Preda – şeful Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ, Carol Adam – şeful Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti, Ştefan Ştefură – ofiţerul care se ocupă cu delictele silvice în cadrul Servicului de Ordine Publică, plus Ovidiu Calin şi Dragoş Bîrsan – ambii poliţişti judiciarişti.

Examenul pentru viitorul şef de la Ordine Publică este un interviu pe teme profesionale, la care va fi declarat câştigător cel care va avea cea mai mare notă peste pragul obligatoriu de 7. (Mihai SAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>