Acasă Eveniment Show erotic anchetat de Poliţie

Show erotic anchetat de Poliţie

1737
1
DISTRIBUIȚI

O petrecere la care au participat mai mulţi tineri, printre care şi minori, desfăşurată în noaptea de 12 spre 13 mai, în clubul Mega, din comuna Tarcău, este în atenţia Poliţiei. Oamenii legii au început ancheta după ce în media a apărut o filmare în care se vede cum, la petrecerea cu pricina, o tânără se dezbracă în pielea goală şi dansează lasciv în faţa unui minor, care la rându-i se dezbracă şi el până la jumătate.

Costumată iniţial în poliţistă, dansatoarea a ajuns la finalul petrecerii goală puşcă, iar show-ul   s-a transformat într-unul erotic. Imaginile apărute în spaţiul public o surprind pe aceasta unduindu-se pe ritmuri de manele lipindu-se de alt tânăr. Animatoarea, blondă, cu părul lung şi un tatuaj pe şoldul stâng, poartă doar o pereche de ghete lungi din piele şi se mişcă fără inhibiţii mimând scene de sex în faţa celor prezenţi. La un moment dat, ea încearcă să-i dea jos pantalonii băiatului în faţa cărea dansa, însă puştiul se sperie şi o îndepărtează. Fata continuă apoi să danseze în pielea goală, orientându-se şi către ceilalţi participanţi la petrecere.

„Colegii Secţiei 12 Bicaz s-au sesizat că în incinta unui local frecventat de tineri au fost desfăşurate acte de exhibiţionism şi s-au mimat acte de natură se-xuală, fapte ce derivă din materialele foto şi video apărute în mass-media. Întrucât faptele menţio-nate s-au petrecut într-un spaţiu public, au fost demarate cercetările asupra organizatorului localului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Bicaz. Inves-tigaţiile sunt continuate sub directa coordonare a unui procuror, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de noul Cod Penal cu închisoare de la trei luni la doi ani, sau cu amendă“, a declarat agentul-şef-adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Administratorul Mega Club Tarcău, un basarabean stabilit în judeţul nostru de mai mult timp, a oferit următoarele lămuriri în legătură cu petrecerea buclucaşă: „Încercăm să ajutăm anchetatorii cu tot ce este nevoie. Vor să o identifice pe fata care a dansat. Eu nu ştiu cine e. A fost o petrecere organizată, la care au venit mai mulţi artişti cântăreţi. Mane-liştii, dacă pot să le spun aşa, prieteni ai mei, mi-au făcut o surpriză cu fata asta. Nici nu ştiam ce o să se întâmple“.

(Mihai SAVA)

1 COMENTARIU

 1. Sa inteleg faptul ca in clubul de la tara aflat in proprietatea unui interlop “di pisti Prut” a fost orgazinaza – repet ORGANIZATA – o petrecere, adica nu a fost ceva spontan, iar administratorul clubului nu are habar de ceea ce s-a intamplat acolo?

  Asta este o scuza de om prost, pentru oameni prosti. In calitate de administrator sau proprietar al unui astfel de local, in momentul in local are loc o petrecere organizata, este de datoria ta sa te informezi cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample acolo. Nu poti sa spui DA, si sa te trezesti cu minori si prostituate in club.

  La fel de bine putea fi o petrece cu accente rasiste, xenofobe si unde se consumau tot felul se substante interzise. Daca se intampla asa, ce scuza avea ala?

  Intrebare: In momentul in care a observat ca prostituata aia se dezbraca si incepe sa se frece lasciv de un minor, de ce, in calitate de proprietar al clubului, nu a spus STOP?

  Raspuns: Minorul in cauza, impreuna cu restul minorilor aflati in club la momentul respectiv, cel mai probabil faceau consumatie, iar pentru un bisnitar asta este regula de aur: Sa produca bani in orice circumstanta!

  P.S. – Mergeti in orice crasma de la tara, ridicata la rangul de “Club” si o sa gasiti minori consumand alcool.

  Altfel stam bine la capitolul preventie si campanii.

  Vedem tot felul de purtatori de cuvinte de prin Politie si/sau Jandarmerie care se rostogolesc prin presa cu tot felul cifre statistice referitoare la campanii de informare si prevenire desfasurate pe raza judetului si in cadrul institutiilor de invatamant.

  Campanii care au rolul de sensibiliza si de a constientiza adolescentii despre preicolul la care se expun in momentul in care bla, bla, bla si bla, bla, bla.

  In timp ce ei defileaza pe TV, in crismele de la tara se organizeaza petreceri tematice cu tenta de orgii sexuale stropite cu alcool si substante interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here