Acasă Economic Sunset Views – cartierul rezidenţial de lux de la Scăricica

Sunset Views – cartierul rezidenţial de lux de la Scăricica

469
0
DISTRIBUIȚI

Sunset Views, un cartier de lux la Scăricica, în comuna Alexandru cel Bun, începe să prindă contur. Un grup de investitori italieni, cu o largă experienţă în domeniul administrativ şi al locuinţelor, pune la dispoziţia doritorilor 14 loturi de terenuri pentru construirea de case pentru care dezvoltatorii au dat startul rezervărilor. Loturile de terenuri au suprafeţe cuprinse între 800 şi 1.200 de metri pătraţi. Construcţia locuinţelor, de care se vor ocupa companiile cunoscute în domeniu – Pro Instal şi Eco Kit, urmează să înceapă din primăvară, iar dezvoltatorii vin în întâmpinarea clienţilor cu două proiecte de case în stil american, din cărămidă şi din lemn. Preţurile oscilează între 650 de euro/metru pătrat pentru casa din lemn şi 775 de euro/metru pătrat pentru cea din cărămidă, fără finisaje, în timp ce avansul solicitat este de 5.000 de euro. În plus faţă de modelele propuse de dezvoltatori, cei care doresc pot veni cu proiectul propriu care va trebui să respecte cerinţele din Planul Urbanistic Zonal – PUZ.

Pe lângă standardul de viaţă ridicat pe care îl vor oferi aceste locuinţe, întregul cartier va asigura confort sporit. Proprietarii vor beneficia de teren de tenis, loc pentru grătar, dar şi de o clădire destinată activităţilor de socializare, spaţiu ce va putea fi utilizat de către membrii comunităţii Sunset Views. Mai mult, pentru întregul cartier va fi asigurată paza. Totodată, pentru reparaţii, servicii de grădinărit, curăţat zăpada şi pornit/oprit utilităţi în cazul în care locuinţa este folosită sezonier, vor putea fi accesate serviciile unor firme fără ca proprietarii să fie nevoiţi să fie prezenţi.

Cartierul de lux Sunset Views de la Scăricica va cuprinde, în viitor, 50 de locuinţe.

Investitorii italieni au ales această zonă deoarece au considerat că: „nu există loc mai frumos în jurul oraşului Piatra-Neamţ pentru dezvoltatea unei comunităţi decât la Scăricica, pe drumul spre Bisericani“.

(Natalia RÎŞTEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here