Acasă Eveniment Suspiciuni de crimă la Tazlău

Suspiciuni de crimă la Tazlău

1149
0
DISTRIBUIȚI

Neînţelegerile dintre doi săteni ai comunei Tazlău s-au lăsat cu o bătaie, săptămâna trecută, când protagoniştii s-au luat la ceartă de la un gard. Mai exact, un tânăr construia gardul şi vecinul său (Neculai Purice), mult mai în vârstă, a început să-l apostrofeze reproşându-i că i-a luat din teren.

De la vorbe aruncate şi înjurături s-a ajuns la violenţă, iar potrivit martorilor, bătrânul a pus mâna pe un topor şi s-a îndreptat spre vecin, cu gândul să-i dea în cap. La rândul său, acesta din urmă, văzându-se ameninţat, a luat un par şi l-a lovit pe bătrân peste picioare. Victima a căzut, i s-a făcut rău şi a fost luată cu salvarea, fiind apoi transportată la spital.

La sfârşitul săptămânii trecute Purice a decedat în spital, motiv pentru care au fost anunţaţi poliţiştii. Cazul a fost preluat de un procuror criminalist, urmând a se stabili dacă bătaia primită de bătrân are vreo legătură cu moartea acestuia.

Deocamdată trebuie ca medicii legişti să afle cauza decesului, urmând ca, în funcţie de concluziile specialiştilor, să se facă şi încadrarea juridică a faptei. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here