Acasă Eveniment Târgnemţeancă dispărută în Austria

Târgnemţeancă dispărută în Austria

1071
0
DISTRIBUIȚI

Ancuţa Poiţelea, o tânără în vârstă de 29 de ani, din oraşul Târgu-Neamţ, este căutată de rude după ce, plecată în Austria fiind, nu a mai dat niciun semn de viaţă de mai multe luni.

Mama fetei spune că a vorbit ultima dată cu ea la sfârşitul anului trecut, iar de atunci nu mai poate fi contactată la telefon. Femeie se teme că fiica îi este în pericol şi de aceea cere ajutorul tuturor celor care au vreo informaţie despre tânără care să ducă la găsirea ei. După cum a relatat mama tinerei, Ancuţa a plecat în străinătate în 2015, împreună cu prietenul pe care-l avea atunci. Periodic a revenit apoi acasă, cam la fiecare două luni, până în 2016 când fata a revenit singură la Târgu-Neamţ. Apoi s-a împăcat cu prietenul, a plecat iar în Austria, a revenit în 2017 pentru câteva zile şi, după ce a plecat iar în străinătate nu a mai dat niciun semn de viaţă. Mama Ancuţei a luat legătura cu fostul prieten al tinerei, care i-a spus că fata ar fi plecat în Germania cu noul ei iubit. Femeia a apelat şi la ajutorul Poliţiei în încercarea de  a-şi găsi fiica.

Persoanele care deţin informaţii care ar putea ajuta la găsirea Ancuţei Poiţelea sunt rugate să sune la numărul de telefon 0741/515417!

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here