Acasă Sport Tenis de câmp – Cupa Davis la Piatra-Neamţ / Pentru meciurile între...

Tenis de câmp – Cupa Davis la Piatra-Neamţ / Pentru meciurile între echipele României şi Luxemburgului, De astăzi se pun în vânzare biletele

1355
0
DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, ora 12, spectatorii interesaţi să vizioneze meciurile de tenis de câmp din Cupa Davis între echipele României şi Luxemburgului îşi pot procura biletele. Confruntarea contează  pentru turul I al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa, iar meciurile vor avea loc în zilele de 3 şi 4 februarie 2018.

Gazdă a acestor jocuri va fi terenul principal din Sala Polivalentă pietreană de pe Calea Romanului. 60 de lei este costul unui bilet, preţ stabilit de reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis. Echipa României de Cupa Davis a retrogradat din Grupa I pentru prima oară după 1993, după ce a pierdut cu 5-0 confruntarea cu Israel. De la ultimul meci al „tricolorilor“ au lipsit însă Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea. Selecţionata masculină de tenis de câmp a României trebuie să treacă trei tururi pentru a reveni în Grupa I mondială. Dacă vor pierde duelul cu Luxemburg, „tricolorii“ vor juca un tur play-off pentru menţinere/retrogradare.

Preţul de 60 de lei pentru un bilet asigură doar accesul în zona locurilor din tribunele arenei Polivalentei pietrene şi nu în sectorul lojelor, rezervat doar pentru sponsori, oficialităţile locale şi VIP-uri. 2.500 este numărul biletelor pe care oficialii Federaţiei Române de Tenis au anunţat că vor fi scoase spre vânzare. Tichetele pot fi procurate doar prin mediul on-line, pe site-ul bilete.ro, în secţiunea sport.

Reprezentanţii echipelor României şi Luxemburgului vor ajunge la Piatra-Neamţ cu o săptămână înaintea zilelor programate pentru disputarea meciurilor de Cupa Davis. În tot acest timp, componenţii celor două loturi vor efectua antrenamentele premergătoare disputelor oficiale. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, organizatorii de la FR Tenis mizează şi pe prezenţa a 20 de copii de mingi (fete şi băieţi), sportivi ce vor fi selecţionaţi de la cluburile de profil din Piatra-Neamţ, Roman, Bacău şi Iaşi.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here