Acasă Sport Tenis de câmp – Cupa Davis / România – Luxemburg la Piatra-Neamţ:...

Tenis de câmp – Cupa Davis / România – Luxemburg la Piatra-Neamţ: Bilete se găsesc şi în magazinele partenere Bilete.ro

916
0
DISTRIBUIȚI

Gazdele de la Piatra-Neamţ intră în linie dreaptă cu pregătirile şi organizarea celui mai important eveniment sportiv al începutului de an 2018: meciurile din cadrul Cupei Davis by BNP Paribas dintre selecţionatele României şi Luxemburgului. Biletele de intrare la Sala Polivalentă de pe Calea Romanului pentru me-ciurile din 3 şi 4 februarie ce contează pentru primul tur al Grupei II, Zona Europa / Africa în cadrul Cupei Davis la tenis de câmp pot fi procurate on-line de pe site-ul bilete.ro. Există o variantă de a achiziţiona tichetele şi din magazine partenere Bilete.ro, din oraşul Piatra-Neamţ: oficiile poştale Piatra-Neamţ 1, B-dul Decebal, FN, respectiv cel de pe strada 1 Decembrie 1918, bl. A14, dar şi de la magazinele Inmedio: Galleria Piatra-Neamţ, str. Plăieşului, nr 2, Inmedio Shopping City P. Neamţ Bd. Decebal nr. 79. P. Neamţ. 60 de lei este preţul unui bilet pentru o zi de meciuri în cadrul turneului Cupei Davis de la Piatra-Neamţ. Sâmbătă, 3 februarie sunt anunţate două meciuri de simplu, iar duminică, 4 februarie se vor juca două meciuri de simplu şi un joc de dublu. Componenţa echipelor nu a fost încă anunţată.

Săptămâna viitoare vin lojele VIP-urilor

Cel mai probabil în zilele săptămânii viitoare vor ajunge la Sala Polivalentă de pe Calea Romanului lojele destinate zonei VIP-urilor, dar şi suprafaţa de joc (un hard greenSet). Până atunci s-a început deja semnarea câtorva contracte cu o parte din sponsorii evenimentului. Gazdele de la Piatra-Neamţ se aşteaptă ca organizarea jocurilor de tenis de câmp din cadrul Cupei Davis în urbea pietreană să aibă un impact major, ca imagine dar şi în plan financiar. Responsabilii cu pregătirea tuturor detaliilor organizatorice ţin să apeleze şi la comunitatea oamenilor de afaceri în vederea implicării, ca potenţiali sponsori. Cei interesaţi pentru susţinerea acestui eveniment au ca adresă de contact e-mail: asc.orhideea@yahoo.com. Primii oameni din echipa organizatorică de la FR Tenis Bucureşti sunt anunţaţi să ajungă la Piatra-Neamţ abia peste două săptămâni, pe 24 şi 25 ianuarie. Staff-ul oficial va include 15-20 de membri.

Gabriel Trifu, căpitan nejucător al echipei României

Comitetul Director al Federaţiei Române de Tenis a decis, după discuţii cu toţi componenţii lotului naţional, numirea fostului jucător Gabriel Trifu în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României.  Acesta va fi ajutat de Andrei Mlendea, noul antrenor al echipei României.

Gabriel Trifu a jucat vreme de nouă ani pentru selecţionata „tricoloră“. Acesta a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei de dublu şi a evoluat în 15 întâlniri.

Câte două invitaţii pentru cluburile afiliate FR Tenis

Oficialii Federaţiei Române de Tenis pun la dispoziţia tuturor cluburilor afiliate câte două invitaţii pentru fiecare dintre cele două zile ale întâlnirii România – Luxemburg din cadrul Cupei Davis.  Cinci este numărul meciurilor pe care Sala Polivalentă pietreană le va găzdui în primul sfârşit de săptămână din luna februarie 2018.

Reprezentanţii cluburile interesate de rezervarea invitaţiilor pentru evenimentul din 3 şi 4 februa-rie la Piatra-Neamţ sunt rugate să trimită un e-mail pe adresa abadea@frt.ro până în ziua de vineri, 19 ianuarie. Invitaţiile rezervate vor putea fi ridicate de la Centrul Naţional de Tenis, Bd. Pierre de Coubertin nr. 11, Bucureşti. Ridicarea acestora trebuie făcută sâmbătă, 3 februarie 2018, între orele 8.30 – 10 de la Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ. Netrimiterea cererilor de rezervare până la data de 19 ia-nuarie reprezintă renunţarea la cele două invitaţii acordate gratuit la acest eveniment.

(Ciprian AVĂDANEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here