Acasă Eveniment Un tânăr beat, fără permis,  a intrat cu BMW-ul într-un stâlp

Un tânăr beat, fără permis,  a intrat cu BMW-ul într-un stâlp

1073
0
DISTRIBUIȚI

Ieri dimineaţă, pe la ora 7.30, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Păstrăveni, beat şi fără permis la volanul unui BMW, rula cu viteză pe DJ 155M, către satul Ţolici, când a pierdut controlul asupra direcţiei. Atunci, maşina a ieşit în afara părţii carosabile, distrugând un gard pe o porţiune de zece metri, după care a intrat în coliziune şi cu un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a ajuns pe o parte, iar ruperea stâlpului a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică în localitate, pentru mai multe ore.

Şoferul vinovat a ieşit nevătămat din maşină, spre surprinderea martorilor. Cu el ar mai fi fost şi un alt tânăr, aşa cum afirmă cei care au văzut accidentul. La locul evenimentului au intervenit poliţiştii, care i-au întocmit dosar penal şoferului, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, în zonă au venit şi pompierii târgnemţeni, care au asigurat zona pentru prevenirea producerii unui incendiu. De asemenea, a fost prezent şi viceprimarul de Petricani (Ioan Cristian Apostol) care a tras următorul semnal de alarmă: „Una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave produse în România este viteza neregulamentară. În colaborare cu Poliţia Petricani vom face o acţiune de informare a combaterii excesului de viteză şi a măsurilor ce se pot lua pentru a controla acest fenomen şi a diminua consecinţele grave ale acestuia. În consecinţă, vă rugăm ca în această perioadă să adaptaţi viteza la condiţiile de drum“. (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here