Acasă Eveniment Victimele măcelarului Florin Buliga au fost înmormântate

Victimele măcelarului Florin Buliga au fost înmormântate

1523
0
DISTRIBUIȚI

În după-amiaza de 30 martie, pietreanca Monica Buliga (42 de ani), fiul acesteia (Ştefan, de 13 ani) şi fata de 18 ani (Ioana), victimele triplului asasinat comis de Florin Buliga în noaptea de 26 spre 27 martie la Braşov, au fost înmormântate. Ceremonia de înhumare, la care au participat peste 200 de persoane, a fost oficiată de patru preoţi în satul Totoieşti (Tupilaţi) – localitate în care părinţii femeii s-au stabilit după ce ieşiseră la pensie.

„Părinţii sunt nişte oameni deosebiţi. Dacă aş fi avut aşa toţi cetăţenii din comună, ar fi raiul pe pământ. Au o situaţie bună, nu au cerut ajutorul primăriei. E jale! Săracul tatăl ei plânge în curte, ţipă de durere, nu mai poate, nu mai are copilul, nepoţii. Ce a avut acel bărbat cu copiii lui, cu soţia? Eu nu concep idei din astea, este răutatea din om, nu se explică. A mers el la mănăstire, care religie din lumea asta te învaţă să-ţi omori soţia şi copiii? Nu există aşa ceva! O minte diabolică. Să nu ai oleacă de conştiinţă“, a declarat Petru Gherghel – primarul de Tupilaţi.

„E prima dată în 17 ani de când am fost numit aici preot când va trebui să oficiez o slujbă de înmormântare pentru trei răposaţi  odată. O cunoşteam foarte bine pe fată, pe Monica, şi pe copii. Era o persoană mi-nunată, extraordinară, îţi inspira putere şi poftă de viaţă numai când îi vedeai zâmbetul. Orice om care o întâlnea şi o vedea zâmbind căpăta încredere în viaţă“, a spus şi preotul paroh Ilie Ciprian Tărâţă.

Reamintim că Florin Buliga şi-a ucis nevasta şi cei doi copii înjunghiindu-i în inimă, în timp ce dormeau. Anchetatorii au stabilit că anterior, criminalul fumase cannabis -fapt demonstrat de analiza probelor biologice care i-au fost recoltate după ce s-a predat. El a fost arestat preventiv pentru omor calificat.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here