Acasă Politica Vlad Marcoci a demisionat din PNL

Vlad Marcoci a demisionat din PNL

780
0
DISTRIBUIȚI

l fostul deputat se va înscrie în partidul Pro România l Marcoci spune că alături de el vor fi şi fostul senator UNPR Liviu Bumbu şi fostul viceprimar de Piatra-Neamţ, Aurelia Simionică

Fostul deputat şi prefect de Neamţ, Vlad Marcoci şi-a dat demisia din PNL la sfârşitul săptămânii trecute, cu intenţia declarată de a se înscrie în partidul Pro România, pentru care Victor Ponta şi Daniel Constantin fac demersuri serioase ca să-l fondeze.

„Susţin, clar platforma Pro România, de altfel am şi avut câteva întâlniri cu liderii de la Bucureşti. Deocamdată nu se pune problema de a mă înscrie, deoarece mai sunt de rezolvat câteva chestiuni tehnice, la nivel de organizare (partidul urmează să fie validat la tribunal, după rezolvarea celor câteva contestaţii care au apărut). Ulterior cu siguranţă mă voi înscrie“, a spus Vlad Marcoci.

În ceea ce priveşte posibilitatea de a deveni preşedinte al fi-lialei Neamţ a noii formaţiuni, atunci când aceasta va fi creată, Marcoci a spus că e prea devreme pentru a se pronunţa. Totodată, acesta nu a arătat reţinere în a menţiona alte două nume cunoscute în judeţ care susţin proiectul lui Ponta: fostul senator UNPR Liviu Bumbu şi fostul viceprimar de Piatra-Neamţ, Aurelia Simionică.

De-a lungul timpului Vlad Marcoci a avut o activitate politică şi administrativă care l-a făcut cunoscut nu doar la nivel judeţean, ci şi central; acesta a fost preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, preşedinte al Consiliului Judetean Neamţ, prefect şi deputat.

(Roxana CHIRILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here