Acasă Eveniment Zdrobit pe „zebră“

Zdrobit pe „zebră“

1167
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Petricani, şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident petrecut pe DN 1, în localitatea bihoreană Borş, aproape de graniţa cu Ungaria, în ziua de 6 aprilie.

Victima, care traversa regulamentar pe „zebră“, a fost izbită de un TIR la volanul căruia se afla una tânăr în vârstă de 25 de ani, din Oradea. Acesta conducea un autotren cu semiremorcă şi nu i-a acordat prioritate pietonului. Martorii spun că bărbatul care a decedat era cunoscut în zonă şi se ocupa cu vânzarea de băncuţe de lemn şoferilor de TIR care aşteptau să treacă graniţa. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Tot înainte de Paşte, un alt accident s-a petrecut la giratoriul Poarta Nord – Dedeman, din municipiul Roman. Poliţiştii au stabilit că un şofer ieşean care rula pe E85, la intrarea în urbea muşatină, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu Volkswagen-ul în amenajarea despărţitoare de benzi a giratoriului.

Coliziunea s-a soldat cu rănirea uşoară a ocupanţilor maşinii: trei persoane, membri ai aceleiaşi familii. Victimelele au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Oamenii legii au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

(Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here